Prijava

Dakle:
Predlog br. 1 - Ubiti Šiptare (Mujo)
Predlog br. 2 - Jebati Šiptare (Škodi)

https://www.youtube.com/watch?v=zwug8xpcC0s

Мујо и Шкоди се договоре на крају за ову солуцију

Harmonika svira disko

Škodi: jebe šiptare
Brojno stanje šiptara: povećano
Škodi:
https://images.indianexpress.com/2019/06/untitled-design-7-3.jpg

zapaliti kosovo pa kad izgori, naselit ga opet.

šta bi vam bila alternativa

Celu tu priču oko nzv Kosova guraju/finansiraju Ameri. Svi ostali su najobičniji poltroni koji slušaju/rade šta im Amer kaže.
Tako da eventualno rešenje koje bi nama išlo ikako u korist je da se dogovorimo nešro s Amerima.
Moj predlog bi bio da odemo i da im kukamo da hoćemo da postanemo 51/52. koja već po redu američka savezna država. Što se mene tiče, može i Kosovo da bude ona sledeća po redu (Mk, Cg, Alb čak one sledeće ako hoće). Na taj način, i dalje smo ista država, nema granica i boli nas djole za ove Evropljane oko nas. Nek nam šalju guvernere jer ovi naši nisu ni za q... a kamo li da upravljaju državom.

Problem je samo šta mi možemo Ameru da ponudimo.. U suštini treba da im jasno stavimo do znanja da nas ne interesuje ta trgovina drogom zbog koje su i došli tu i da to mogu da nastave dalje da rade. E sad, sumnjam da će to da bude dovoljno.
Jedino što bi možda moglo da upali je klasična ucena tipa: ako nas vi nećete, idemo mi sad kod Rusa i Kineza, al' zeznuo me ludi Putin, a baš mi se ne druži previše ni s Kinezima, tako, da na kraju svega, ustvari i nema nikakve alternative.

vucic taking notes

Ne njih nego naše da je#emo, nama treba populacija. Kad vamo daju 300k za rođeno dete što ne finansiraju dole tako nešto, samo pojačano i stroga kontrola.

Da se razmnožimo do Tirane i mora brale.
Gledao sam one popise stanovništva, oni su nas dobili seksom. Kad su postali većina počeli su da se bune što je i normalno. Nema tu nikakvog UNa, kfora, i ostalog, samo seks, i za jedno 100-200 godina smo većina. Mirno i bez dizanja prašine.

autore skodi mozete li izracunati potreban natalitet u vas srba da se neutralise natalitet u siptara, koliko dece prosecni galantni kosovac mora da ima

Da ne izlaze iz spavaće i da idu taktikom - došli divlji oterali pitome. Ako tamo prosečno imaju po troje dece onda naši treba da prave po petoro.

Dakle ispravak:

Predlog br. 2 - Jebi Srbe po vazdan (Škodi)
Predlog br. 3 - Zapali Šiptare (Mesni)

Ako mi škodilačeva inicijativa obezbedi government mandated qt gf onda može, potpisujem!

Jebi Srbe po vazdan (Škodi)

Srpkinje* inace propade cijela prica o natalitetu

Da, ispravi to, velika je razlika.
I neka žešća propaganda oko nataliteta, kad mogu da snimaju kako veliki vođa izlazi iz frižidera, mogu i ovo da izmisle.

Hm. Možda bi autor Maestro mogao pomoći, dajući materijal za džambo plakate. Već vidim njegovu zmiju kraj autocesta i u svim većim naseljenim mestima uz reklamne slogane:

"(Skoro pa) pravi srpski kurac"
"Evo vam ga, Srpkinje"
"Šta je Šiptari, naš je veći"
"Preko kurca do Kosova"

Naravno, ovo su samo ugrubo ideje

Hahahahahahahaha

Ne ne ne, bez provokacija, mirno i smelo, kao i oni što su uradili, njihov teren, njihovu igru treba igrati. Samo što se kod nas Kosovo gleda kao jug a kod njih sever. Tako da, treba kvalitetne propagande da bi primamili ljude.

Shmo-chan, poceo si da trazis boyfriend-free girl

'Tražim' nije prava reč, implicira aktivnost. 'Ne radim apsolutno ništa i očekujem da se sama materijalizuje ni iz čega' više odgovara opisu onoga što poduzimam po tom pitanju.