Prijava

'Tražim' nije prava reč, implicira aktivnost. 'Ne radim apsolutno ništa

pa što ne tražiš, majmune? tvoj život je žalostan kad nema nekog da ti govori da smršaš, da su ti 32 godine i igraš igrice, da to smesta prestaneš raditi, da žrtvuješ platu svakog meseca na haljine i bižonteriju, da se družiš sa taštom, eventualno da baciš minimalno 25 godina života na dete/decu pa onda na kraju ispadnu trandže itd.

Šiptari poslali dobar internet i masne torente u Srbiju, da izazovu belu kugu. Prepredeno pleme, nema šta.

BIŽONTERIJA
I
Ž
O
N
T
E
R
I
J
A

Mozda je htio reć bizon terijer

Možda je nešto pričao Pižon Teriju.

Što šta fali Ajzaku Klajneru- dragi jedan doktor.

Fizike doduše

magnuson je puno bolji.

Poenta priče je da se nama ne žuri. Imamo naš ustav i rezoluciju 1244. Bitno je proglasiti Kosovo okupiranom zonom a ako počnu da prete ili napadaju stanovništvo, iseliti ljude odatle. Sve da nema i jednog Srbina nikada im ne treba dati pravni blagoslov da ono postane njihovo.
Ili ukoliko žele da eventualno ispregovaraju kupovinu KiM, ponditi iznos koji bi nas izvukao iz dugova a koji odgovara resursnim rezervama koje su na KiM. I da vratimo suverenitet i krenemo ispočetka.

Ej Šiptari, oćete li kupiti vašu državu od nas? Ako je ne kupite, mi, Rusija i Šrilanka ves nećemo priznati. Opaaaaaaa!!!!!

Oce Estonija priznati?

Šta Nato kaže, jbg.

Nema OTAN je okupirao to i ne može biti priznato dok se mi ne složimo sa time. Doneti posebni akt o okupaciji teritorije, vratiti situaciju u SB, poništiti štetne AV ugovore i osuditi za veleizdaju.

Proverena info da se vucic dogovorio sa djilasom, odjebavaju male stranke i prave koaliciju na prolece u bg

kako je to bese u rezoluciji 12 44.kosovo je u sastavu srpske teritorije ali nemamo zakonodavnu vlast tamo.komplikovano nesto.mi smo im sve prepustili samo im nismo dali priznanje.nase priznanje ili nepriznanje ne vredi nicemu, njima je najvise jebeno sto ih nisu priznali rusija i kina.doduse kad bi ga mi priznali onda bi i rusija i kina.vucic sve ispunjava sto zapad trazi osim priznanja a da ja nas najveci politicki genije djindjic ziv on bi ga priznao odavno.i to bi mu proslo pod izgovorom da hocemo samo mir, standard.od istorije, identiteta se ne zivi.daj samo da gledamo napred da nam plate budu ok.radimo sta god nemci traze, oni da upravljaju da izvlace resurse, sveee a mi da imamo plate.hiljadu evra.radimo za nemce, kupujemo samo njihovu robu, kakvi domace.nema to unisteno.
djindjic i zelenski heroji zapada...

Esenes skakavca boli kurac za sviju vas, on ce ga terat kud zeli i nista vi tu ne mozete

A samo trosite svoje vreme sto ovde drobite o mogucim resenjima za sva ova govna koja su nasrana, jer ko ce ih implementirati? vucic?

Ovo što Labo kaže

Kaki k 1244, samo seks i populacija, ne bi Amerima dole bilo svejedno da im oko baze živi 200 000 Srba, i isto Albancima da ih nadjača populacija Srbendi.