Vučićevi manevri

1. Nema više ko da pravi te srbende ostali smo samo ovakvi kao ti i ja shkody.

2. Niko neće da pravi čopor dece, da se ne lažemo. Ako uspemo da ovo 1-2 dignemo na 2-3 u proseku, treba da igramo goli na kiši po ulici od sreće

3. koji će mi kurac deca u životu uopšte?

4. Stvarno jebote, kao da svetu nije više nego dovoljan jedan takav degenerik.

5. mrš mamu ti jebem siso jedna sisata.

6. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxax

7. Nemamo taj mentalitet, ali može se probati uz jaku i dobro smišljenu propagandu, makar korak po korak, tu treba i psihologa i sociologa, to je istorijski potez. Tu treba dva veka da se ostvari tako nešto, bez rata, bez ubijanja, bez dizanja larme. Naravno i rukovodstvo države treba da bude domaćinsko, ne jajare koje će izdati ideju.

8. jebem vam decu krvavu da vam jebem. ako ih vi želite praviti, pravite ih, ali ne tražite da i ostali to rade.

9. Brt deca su mnogo legit prica iskrrr

10. Pa da, oni su natalitetom nadjačali nas, što ne bi i mi njih.

11. jebem vam decu krvavu da vam jebem. ako ih vi želite praviti, pravite ih, ali ne tražite da i ostali to rade.

Za pravljenje dece je potrebna i zena sa pickom i reproduktivnim organima, spremna da rasiri noge. Tako da si prilicno bezbedan, ne brini.

12. I to jutarnji burn, taman uz kavu.

13. Narezo te bombaš, mesni

14. Pa da, oni su natalitetom nadjačali nas, što ne bi i mi njih.

Ono što autor Škodi ne razume je da se u tim glodarskim brojevima koti samo i isključivo sirotinja. Msm, nije da sirotinje fali s bilo koje strane granice, ali ljudi su se malo opametili. Na selu moš nekako hraniti petero dece, makar mesa viđali samo za Božić. U gradu ta ista deca moraju glodati banderu kako bi dobili makronutrijente, što je prilično nepraktično. Elem, neovisno od selo/dgra, kad ta sirotinja krepana stasa do puške i bojnog koplja, njihova inspiracija da vojuju za kralja i otadžbinu je ravna nuli. Pre je vojska značila beg od siromaštva, tri obroka dnevno i način da naučiš koristiti sat i koja ruka je leva a koja desna, sad te šalju da čuvaš krimose i SNS poredak.

15. A to bi propaganda ispeglala, kao što sad Vučko pegla botove. I brate, napisao sam da treba da se finansijski potpomogne sve to, planski da ide. I sela i gradovi da se nasele, od severa ka jugu, kao što su oni od juga ka severu napredovali. Treba dosta svesti i vremena da se ljudi sporazumeju da se napravi taj potez. I istrajnosti u ideji.

16. Isto važi za bilo koju teritoriju, ako si većinsko stanovništvo to je tvoje i nema tu priznavanja i nepriznavanja. Priznali mi Kosovo ili ne činjenica je da su Albanci većina tamo, i to od prošlog veka, ne od juče.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.