Katedra za afro-američke studije i katedra za polne studije

1. Vašarska budala.

2. Bombi, gde si trenutno?

3. U dnevnoj sobi gledam Dinamo Celzi

4. Bijeli Šabac grad ili Turkestanska pripizdina đe ti azapi čuče pod prozorom?

5. Za grad te pitam jebem te tupava, boli me kurac za utakmicu, da l je gledaš il ga drkaš

6. U Zagrebu igraju jebo ga ti

7. Cable managment moze biti bolji

8. Ma uzo neki iptv ovde, platio 60 evri imam bein sport, skaj pakete italija, nemacka itd... ima sve da se gleda, boli me kita za kablove

9. I to sto kazes, serem ja

10. Cveće i drveni nameštaj daju toplinu prostoru. Lepo.

11. ljudi po prodavnicama samo jure mleko.a cini mi se sad kad ga nema jos vise treba.daj bombi nemoj da drkas/Ja i hotul ti omiljeni.pa dal si mogao dva gora da ubodes.nema veze.nije ni bitno ne volim te price.meni nije jasno kako neko moze da se izjasnjava kao rodno neutralan.bas bi rado odslusao predavanje o rodno neutralnima.sta hoce ti ljudi.smetaju im rodne podele.jel su se oni utripovali da su neka visa bica pa su kao prevazisli tu prostu biologiju musko-zensko

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.