Prijava

Шта бисте волели да видите на Вукајлији а да спада у домен научне фантастике?

Da postoji Vukajlija na internetu, i da niko sem ortaka ne zna za nju!!!1

pop-up рекламе за дефиниције кадидате за дефиницију дана :)

vraćene slike dole...

Odsusutvo moderatora i prisustvo playboy zečica...

posao i platu
radni sraz i osiguranje

aparat za tocenje piva

gomilu beneficija kao stari clan, platu naravno, organizovane zurke bar jednom godisnje, osnivanje Vuka sekte jedni drugima pokrivamo ledja i proguravamo se vladamo iz sjenke...

3D prezentaciju autora definicije,
tročlanu komisiju pri kandidaturi za definiciju dana,
poslednji po broju glasova biva banovan permanentno.

Dobre definicije. Valjda će do tada dogurati do većine, mada...

Мајстор Крпикућа2 - усваја се ово друго..

Za 10 godina ne može da bude ne znam ti kakva naučna fantastika, te očekujem jednu Vukajlija knjigu sa fontom i stranicama dizajniranim kao na sajtu sa sve potpisima autora i njihovim avatarima. U pitanju je knjiga sa jedno 400-600 najnaj definicija, a na naslovnoj strani Vuka iz stare verzije sajta. Pozadi kaizenov avatar.

5 godina posle toga, album za sličice sa autorima. Kesica 20 dinara, album 50. Tapke, menjanje, sve u cilju da se napuni album. Na sličicama, naravno, prepoznatljivi avatari autora. U sredini albuma, na dve strane, modovi. Slika kaizena na prvoj ili poslednjoj strani sastavljena od 8 sličica. Na poslednjoj strani Kurd i Zmia u formatima sastavljenim od po 4 sličice.

Ko pošalje 100 praznih kesica, dobija nešto slično što su dobili ovi na FIST-u, šipke, letve, gume... ne znam tačno šta beše reče JTU da su dobili. :)

Jny care :)))) To bi bas bilo jako :)