Svileni fašizam

  1. Kako bih bio srećan kada bi obe te grupacije prestale da postoje ehh

    +milijardu

  2. Melklor prosetao svoje jabucasto dupence na Europrideu.

  3. Melk je zvonio besomučno da govna pederska ne mogu pevati vajemsie

  4. Nadam se da vam je vukajlijasima bilo lepo na europrajdu

  5. A siguran sam da vas je sviju krdo deralo u bulju istovremeno

  6. Elem, gledam sad prvi put u zivotu Rocky horror picture show, i kida kolko je dobro, i nesto se razmisljam, da si me pre 5-7 god pitao dal bih se obukao kao žena za neki maskembal, predstavu šta god, tebra naravno da bih, sve za dobru zajebanciju... al sad u svetlu ovih sjw dešavanja i bukvalno nabijanja na nos svega toga, nema šanse: kao da me je sva ta njihova propaganda učinila 10x konzervativijim.

  7. Tako ugl i funkcionise, danas "borci" za lgbt prava, feminizam, blek lajvs itd su poceli da ispunjavaju sve one najgore stereotipe sto su nekad najveci homofobi/mizoginisti/rasisti govorili o njima, a tadasnje organizacije negirale.

  8. pa ima razlike kad se obuces ko trandza i ljudi ti pricaju "lol, brt", nego "kako hrabro od tebe", ili te biju.
    naravno da se sad nikad ne bi obuko iz zajebavanja ko zena (edit: u srbiji), jer to vise ne moze da prodje kao zajebavanje, nego ce te neko slika i uvredices sve, i lgbasrdt i porodicnovrednice.

  9. a sve je, ko sto sam pricao, posledica debele zainteresovanosti za sve to, od strane svih. ne moze da te boli kurac za sta neko radi, nego mora imas stavove.

  10. kao da me je sva ta njihova propaganda učinila 10x konzervativijim.

    Zato što nisi protiv sloboda i prava, već fašizma kojim se služe - no ako se suprotstaviš tome, ti si čovek koji je protiv prava i sloboda = tvrdovrati srednjevekovni troglodit necivilizovani itd. 20 epiteta odmah ti lepe na čelo. Kao što nisi smeo da se suprotstaviš Greti do skoro, jer bi se suprotstavio detetu koje želi bolji svet.

  11. Skoro sam baš razmišljao - kojim pravom su jbt uzeli dugu za simbol? Nemoš više da pogledaš u dugu a da te ćošak mozga ne podseti na lgbt. Krajnje perfidno, treba ih tužiti.

  12. ...Al onda tužiš ugroženu manjinu, i vraćamo se na onih 20 epiteta. Lgbt su savršena armija, uvek će ih biti, uvek su na pravoj strani i uvek moraju da se bore.

  13. mnogo si mi nesto potresen lgbt simbolima i obicajima, i to coskovima mozga, melkore.

  14. Zato što sam čitao knjige Celtore meraklijo. LGBT = hitlerovci tridesetih - sve je tu, celokupna mašinerija - zastave, hijeraldika, marševi, borba za goli opstanak i ugroženost...Samo umesto sile imaš kenselovanje. Ako se na bilo koji način suprotstaviš plaćaš penale, izbacuju te s posla itd. Opravdano naravno, jer ti si bed gaj. Pogl. koliko se osilio pokret za svega desetak godina, jbt većamo da li je ok što Tadić neće da nosi gejsku kapitensku traku u Kataru.

  15. a ok, ja mislio zato sto imas gej tendencije potsvesno. sve ok onda.

  16. Pa nije da nemam zapravo. Sve su to neuroze. Gledao sam jedno vreme baš gej filmove, ne loži me. Ni ne gadi mi se, žalost osećam iskreno.

  17. Hocu reci, 2010 bih totalno mogao da se obucem za maskenbal kao lara kroft sa sve piramidastim sisama, i bio bih vrv najveca faca to vece i svi bi se secali sa osmehom te veceri.

    Sad ne mogu. Al nije kriv Bosko Dveri za to, paradoksalno, nego sjw. Jer ne zelim da budem asocijacija na njih nicim

  18. Btw, Melk gleda gej pornice. Kvota za takvo nesto je bila 1.01.

  19. Baba i tetka mi bile frizerke, ćale držao kafanu. I napuca ga tetka jedno veče, našminka ga, stavi mu periku, utegne ga, stavi na štikle i ode ovaj pred kafanu da bleji. I dodje drugar da ga muva i, kako to već ide, ćale se malo prenemagao i otimao i, kad je ovaj baš navalio, odalamio ga pesnicom, oborio i pobegao kući, presvukao se, došo čovek u svoju kafanu i napravio se lud naravno. A ovog cela kafana sprdala kako ga je prebila riba lol.

  20. Inače sreo sam onog (šta je već bio, poručnik, pukovnik, bemliga) što su ga izbacili iz vojske jer je hteo da menja pol, ali nismo pričali.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.