Svileni fašizam

  1. Puna podrška za sve navijače što će lomiti lobanje pederima danas

    Kako bih bio srećan kada bi obe te grupacije prestale da postoje ehh

  2. Jes mantra, ali nek rade to u svoja četiri zida.

    Realnost je da su seksualno devijantni, bolesni, i to je ok. Ko može zameriti bolesnoj osobi. I ok, hoće da šetaju sa svojom lepšom jedninom. I to je ok.

    I onda pogledaš slike sa prajda.

    https://www.danas.rs/wp-content/uploads/2019/07/107773735_mediaitem107773556.jpg

  3. https://ibb.co/zsSGnZc
    Da malo opuštimo zapatu od teškog života smarača.

  4. Vjesna, ja znam da ti gnječiš pičić na neku imaginarnu verziju zapate, neku sliku internet mangupa s kim ćeš prvo par nedelja pvt, pa onda stidljivo daš lični insta profil, pa onda kao neki dejtić, pa onda vreli kres, al to se jednostavno neće desiti, jer zapata je ideja, nije čovek.

    A u okolini imaš na desetine kršnih iz Njeguša i Kuča koji bi tu prazninu u tvom srcu i izmedju nogu dobrano ispunili, kad bi im samo dala šansu.

    Vrlo verovatno bolje i od realnog mene, jer ponavljam, imam komično, ali komično maleni penis.

  5. Nisam rekao da je dobra, naglasak je na efemernosti.

    Ti naravno znaš šta znači reč efemerno, jer nemaš vreli kres redovito.

    Znači manje naglasak na umnom, više na telesnom

  6. Tanak komičan penis pun govana haha

  7. Hahahah idi bre Zap u kurac

  8. Kršni načitani lovćenac, gde ga tražiti?
    Postoji li?

  9. Pa krivo mi brt, box, jer vesnica je sig, sto bi rekli njeni sunarodnici, MASU DOBRA, moze da ima vreli kres ovog časa, ne, ona proziva zapatu koji je bio aktuelan 3 dana u 2011. god, i to mooožda za par hiljada ljudi

  10. Uspijeh se ne prasta brate moj

  11. Ne kloni duhom Vjesna, ovo je ciklično ponašanje. Žena mu je šacovala forum iz off-a, videla da je malo dobio krila, rešila da mu, po običaju zavrne muda i dobio je tri nedelje pranja sudova, usisavanja, masiranja njenih čukljeva i, naravno, mora ovde da se dovede u red i luči agresiju na svaku ideju ženskog. Od oktobra je redovno kreću migrene, tako je već godinama, pa joj smeta bluskrin, i onda zaboravlja na sve, a Djordju je jedina dužnost da hoda na prstima kako ne bi dobio pepeljarom u glavudžu. Tad radi duple smene da bi što manje bio kući, tad je onaj pravi, rasni Zapata na kog trljamo pičić, kurčić i ko šta ima.

  12. Dve žene: u svom autizmu, klimaksnom bunilu ili kom god drugom ženskom hiru slučajno se pojave na forumu nakon višegodišnje suše
    Jovor: Di su?
    Zapata: Mmmm vreli kresovi yes, indeedy
    Melk: veltšmerc fleks +100
    Šmo: Daj deje gola
    Celt: ništa ga ne dotiče jer nema dušu, napisaće defku o tome
    Bohor: psuje majke pojačanim tempom
    Hotul:

    LOL™

  13. Hotul je nonbinarno biće.

  14. Ja imam veliki penis ako se nešto računa.

  15. Al imam i godina, ne znam kako to ide sad.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.