Nekad i sad! Vaše mišljenje?

1. :-) koja rasprava.

2. Uh, zaboravih - Moderator Surovi je jedini evergreen hero of the sajt. Drago mi je što se oglasio skromnim komentarom i što je trenutno u blagom avatarskom prosvetljenju

3. Živeli moderatori!!!...(dok ih ne prepoznaju na ulici neki bad guys)....;))

4. Neko je izjavio da Abraxus ima loš odnos kvaliteta i skora što nije tačno. 30-40 pluseva 2008. godine je bio prilično jak skor. Ja nisam bio registrovan, ali sam čitao definicije još godinu dana pre registracije, pa znam.
    A da je Abraxus legenda, legenda je (bar u tom periodu, što kaže Zy) i nema potrebe prozivati čoveka. I ko zna koliko dobrih autora je pisalo pod njegovim uticajem. Pustite čoveka na miru, bre! :)

Canisa se ne sećam, ali sam čuo razne priče. Ne bih da sudim dok ne pročitam sve definicije. :)

A ni Abraxus, ni Janko ni Marko ni ne znam ti ko, ne mogu da priđu (bar po mom mišljenju) apsolutnom prvaku po kvalitetu - Zmii! Da vidimo ko je sad izvikan. :D

5. Ma Gospodža je, bar što se mene tiče, najbolja! Zmia, tu i tamo.

6. Dosli ovi novi, nije vise to to
    Ma PANTA REI, ljudi, to je normalno.
    Ali, to nije razlog da se pljuje po starim autorima. Lepo je biti ambiciozan, ali bolesna ambicioznost je monstruozna!

7. gospodža! gospodža! i njeni drugari ^^

8. Када је било мање људи, атмосфера је била приватнија и то је оно за чиме жали "старија" популација сајта. Дефиниције су биле једноставније, свакако нешто лошије написане, ал свеједно ефикасне. Такав је био цајтгајст. Био је онај "дефинишн клауд" са стране у коме су дефке које су имале 10+ биле исписане фонтом 48, и стварно, био би срећан ако би ти скор био 12-1.

Али, ако ћемо реално, тадашње дефиниције углавном не могу да се мере са данашњим. Више људи значи више шкарта, али нађе се доста оригиналних аутора који квалитетом покушавају да надмаше оно што је написано пре њиховог доласка. Управо та конкуренција гура квалитет дефиниција напред, бар у старту...

9. Ne slažem se da su tadašnje definicije bile slabije od sadašnjih. Naprotiv. Sadašnje su često kopije starih, i to nervira stare autore, ali novi ne znaju i glasaju.
    A i sem toga, u privatnijoj sredini lakše se dobra defka istakne, jer ti svakako neko preporuči neku koju si propustio. Ovde se dobre defke uglavnom gube u moru mediokriteta koje se ne stižu obrisati.

10. Било је лакше да се истакне дефиниција, али у ондашњем систему, то је значила 20-0, и као таква одлази у заборав пред налетом нових.
    Јеби га, као што рекох, више људи = више шкарта.

11. Te sa 20-0 su bolje od ovih 89-20.
    Pogodi ko je dao tihj 20 minusa?
    :D

12. То стоји, а што се тиче минуса, не знам... Масони, Јевреји, хејтери? :)

13. Сваки одговор који могу да дам на јту-ов коментар ће бити почетак свађе , тако да ћу се уздржати коментарисања његове оралне дијареје.

упс.

14. Koliko god me Tihi vredjao u svakom postu ili govorio protivno mom misljenju uvek moram da ga ispostujem.Jednostavno,za njega ste bre svi misevi.Po meni,on ima najinteligentnije i najotvorenije komentare ovde (donekle i defke).Otvoricu mu fan klub :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.