Prijava

E a šta se desilo sa Abraxusom?

Dok nisam zaboravio, moram nešto reći. Velik deo ovih autora iz stare garde živi od stare slave. Ima ih koji ništa nisu napisali već mesecima. Kad se to uzme u obzir, nameće se zaključak da itekako postoji razlika među autorima, ondašnjim i sadašnjim. Ovi sadašnji apsolutno zasluženo zauzimaju mesta na kojima su.

Ne postoji nekad i sad. Postoji samo sad....;)
Ista pitanja se vrte i sve je stvar ličnog opredeljenja.Kad sam došao, praktično krajem novembra 2008, već posle mesec dana sam uočio kuknjavu kako je nekada bilo bolje, što znači entuzijazam nekih prvoboraca je slabio i polako su se povlačili. Dugo nisam ni kapirao pozicije pojedinih zvezda, nešto sam pratio njihove četove, sve u svemu dosadan i stran svet.Kasnije iščeprkaš duhovite persone, ne uvek i najbolje i kreneš sa komentarima(to je bio moj specijalitet) jer me više interesuje funkcionisanje i reakcije živih ljudi , a ne prepričavanje poznatih viceva. Da bi imao neki kontakt pohvališ i ono osrednje , jer dobiješ mnogo bolji odgovor od pročitane definicije i meni je to bila suština boravka na sajtu-zabava kroz komunikaciju. Zvezde su tamnile, prolazile, smenjivale se. Sebe sam prilagođavao nekad trendovima, nekad forsirao neke preozbiljne stvari, i bio neki izuzetak u stilu-to sam znao za sebe i ranije, tako da sam u suštini dosta eksperimentisao i komunicirao sa ljudima koji su već formirane ličnosti. Mlađi su uvek željni šokova i samopromcije, tako da se marketing usavršavao i jačao do bolesti, ali mali broj njih je shvatao svoje domete’ili ih je veličao, ili ih nije isticao.Mesto jednog M.Džordana, bilo ih je 20-30, sujetnih i dobrih, ali željnih nekog napismenog dokaza, nekog proseka, nekog mesta u nekoj duhovnoj eliti, nekog prestiža i to je počelo da truje. Opterećenost nekim temama, konkurentnost sa Facebookom i jedna nerealnost u sagledavanju svega toga sužava neku moguću osnovu pozitivnog duha-koji jedini može biti poluga prosperiteta ovog sajta- time bi trebalo da se bave moderatori. Broj članova ovog i drugih sajtova je početni reper. Sajt se razvija, a svako bi mogao da se pita gde je tu njegovo mesto i šta da čini. Meni je nekih stvari dosta, jer Vukajlija nije moj život, nego mali prostor za relaks i poneku probu. Kroz boravak na sajtu tražite zabavu, ne dokazujte nadmoć svog ega, ne isplati se-ne daju pare(barem meni nisu ponudili, a nisam ni bio drčan da tražim). Trenutno sam u sredini prve strane autora, bez ijedne definicije dana bez impozantnog proseka-da je tako i u životu, voleo bih da imam firmu koja nije najprofitabilnija, ali zna da radi-BOLJE VIŠE KAPITALA NEGO PRIHODA

Ja, s druge strane, ovo doživljavam kao igru, natjecanje :) Jbg, takav sam kakav sam i nema mi druge. Zamjerali su mi na marketingu X puta, kudili i kinjili pa nikad zbog toga nisam pomislio da su mi ti "gorostasi" sa prve strane nedostižni.

Pa ko što rekoh, ako vidiš neku kintu ovde, takmiči se...

Nije sve u parama. Ima nečeg lepog i u ličnoj satisfakciji.

Šalim se, sigurno si u najboljim godinama takmičarskim pa učestvuješ svuda( ja sam u poziciji i godinama da biram....;))

Doduše samo je prva strana u arhivi :(

@ Jovičić : Hvala kolega :) Rezultat, sudeći po ovoj strani, kao što sam i očekivao. Goli kurac. Bolje bi "Pametan" napisao. Drago mi je da je i ta misterija razriješena.

@ iskusni interpretato : "Svaki dan hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka!" :)

Брате, Могша има боље дефиниције...

i nisu mu definicije nesto, bar po prvoj strani.

Hmm, Mogša? Ček da pogledam...

EDIT : Džimi, ne seri.

mogsha
hahahahahahhahahahah secam se mogshe

Za par meseci prva strana biće ispretumbana....;))
Čini mi se da sam za zadnjih 6 nedelja, posle čistke lajkova i hejtova nakupio oko 3,5-4 hiljade poena, šta li je tek sa ovim ambicioznijim od mene...;)

Definicije dana su i stvar trenutnog raspoloženja, posle nekog vremena se može primetiti da su precejene.Neki novi sistem vrednovanja(od 1-3, ili 1-5) bi možda vrlo popravio stvari

Mogsha je legenda. Naš Rusin... :)

Eh, tebe sam čekala....

Могша је култ на Вукајлији. Многи не знају ко је, па чују митове и легенде које се испредају. Он је аутор из сенке. Нешто као суперхерој. Биће слично фантому.