Prijava

Po meni ne valja ni kada je kosa preduga ni kada se neki klošari koji uopšte nisu proćelavili šišaju ili se briju na nulu. Zanima me da li iko još ovde kao i ja ima srednju dužinu kose i da li im je draža preduga ili prekratka kosa, iako je srednja, naravno, najbolja.

Znam tvoja djela, da nijesi ni ćelav ni kosat, O da si ćelav ili kosat!

Ja se generalno šišam na kratko. Ne baš nula ili kec, već ono, klasična kratka frizura, sa strana i otpozadi mašinicom na keca, gore makazama koliko god može da skrati - što kraće to bolje, ali ne mašinicom.

To je sad neki standard i tako se 90% ljudi šiša. To svakako ne spada u srednju, već u kratku frizuru.

Međutim, slažem se da je malo bezveze što se svi tako šišaju. Nekako to odražava dva trenda, prvo je neki pretjerani mačizam, a drugo je kapitalistička posvećenost praktičnosti, jednostavnosti i efikasnosti. Sa takvim frizurama svi smo nekako kao dresirani, kao šrafovi u mašini kapitalizma i konformizma.

Slažem se sa kolegom da su te srednje frizure možda najbolje - nekako su mi one više urbanije i intelektualnije. I u prošlosti su bile mnogo češće. Imam nekako osjećaj kad je preovladao materijalistički sistem vrijednosti, svi su počeli ovako kratko da se šišaju.

Osamdesetih su bile duže mnogo frizure kod muškaraca. Možda ne bi bilo loše kad bi se taj đir opet vratio.

Ja sam, imao sam epizoda nešto duže kose, da tako kažem srednja frizura (nikad baš duga), ali sam odustao najviše zato što mi nekako bude neuredna kosa, ne da mi se češljati, teško mi je to oblikovati, leta na sve strane, i što bi rekli svaka dlaka svoju politiku vodi.

А брада, колико дугу је пустате? Ја кратим на тројку кад видим да чешаљ крене да запиње ујутру у њу.

slažem se da je malo bezveze što se svi tako šišaju. Nekako to odražava dva trenda, prvo je neki pretjerani mačizam, a drugo je kapitalistička posvećenost praktičnosti, jednostavnosti i efikasnosti. Sa takvim frizurama svi smo nekako kao dresirani, kao šrafovi u mašini kapitalizma i konformizma.

FIFA nedavno okačila HD snimke utakmica sa većine svetskih prvenstava, kad sam pustio tekmu jugoslavija zapadna nemačka 1974, svi igrači odreda izgledali kao da su članovi dip parpla ili atomskog skloništa. Dobra stara vremena ehhh https://www.fifa.com/fifaplus/en/watch/5a3GNxe1hiBCtUlAAYIUaR

Osim Džajića, on je izgledao kao da je već dobrano ušao u Lane Jovanović mode. Kako li nije oćelavio skroz sad pod stare dane, garant nosi periku usta ga jebem.

Al dobro vidim sad po ovim novijim slikama dosta je ćelav ipak.

Svaka čast za snimak gdje ga iskopa! E stvarno... frizure su šou. Šta misliš oće li se kad vratiti ta moda?

Nema ništa od toga brt sve je otišlo predaleko nema nazad

L@ki
А брада, колико дугу је пустате?

Imao sam ISIS mudžahedin zapušteni monah momente do nedavno, od skoro kratim pa pustim da tako malo naraste ko ti što reče dok ne krene češalj da upinje pa onda opet kraćenje.

složio te kombajn sa zemljom dabogda

srednja duzina kose bas simpaticna, ako mislite na kracu od isusa hrista

Tomo smor, ti si zenskinja mlađahna, sta mislis o ovim frizurama sad sto fura omladina buzz cut i to ?

pa zavisi nekad mi kul te neizjednacene frizure moze da izgleda nekad lepo ako fura neki viking stil, nekom cak stoji i onaj pecurkasti djir izbrijano sa strane a gore nemarni cuperak

Kad smo kod nemarnog čuperka i to, jesi li ti ona što je bilo prozivanje, neki tvoj bivši dečko o nemarnom i to...

hahahhahahah thilmo iskaljuje svoj bes zbog poraza od brazila nad ženskim življem sajta