Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
https://www.youtube.com/watch?v=Ij4I67FHMhM&ab_channel=HipHopGenius2011
https://www.youtube.com/watch?v=zijwPEY2Mes
ео да се упишем у тему иако ме мрзи да читам ово јовино јоворовање рат и мир објаву
Боб Рос
Zene tako ljuto simpuju za neke pevace i bendove i onesvescuju se i kreste na koncertima dok muskarci nikad to nisu radili ni za jednu pevacicu.
Mislim muskarci su generalno daleko veci simpovi ali eto barem na tom polju su zene gore od nas LOL.
Ovo je tačno. I ne samo za pevače, već generalno poznate ličnosti, glumce, sportiste, čak i za žene. Dakle odu na koncert Cece recimo ili Karleuše i kidaju bruseve, penju se jedne drugima na glavu, bacaju se prema bini, totalni trans ... Sve to prate urlici sačuvaj Bože.
Treba ubiti simpa u sebi
Vise sam mislio na Bitlse,Dzastina Bibera,One Direction i slicno.
Pa i taj Džastin Biber je ... smešno. Kako god.
I na njegovim koncertima kreste bacaju se na njega itd
Jeste tinejdzerke koje citaju bravo simpuju nad dzastinom biberom i nad sashom kovacevic
A odrasli ljudi daju pevaljkama 1000e kad se napiju
A tinejdzerke i zene plate 500 dinara medveda u najgorem slucaju a mozda im i uleti kita na kraju dok ovi nece jebati sigurno
Zdravko colic je navodno birao prstom koje ce sa njim u hotelsku sobu da ih opsti i na kraju jel vidite da se isplati a ovaj sto dira sa masnim prstima konobaricu i pevcicu nekad dobije i flasu zato je bolje kupiti plisanog medveda jer te niko nece tuci ja vas ucim a vi kako hocete
Slusaj batke
bergase se ti trudiš da budeš neki atomski
jer to je neizvodljivo i nedostižno
prebroj koliko procentualno bergasovih postova sadrži reč "kurac" ili neki sinonim. ja mislim da mu podsvest nešto pokušava reći.
Ne ja samo pricam realno
Ne znam kako ovom debilu pade na pamet bend (zar ta rec jos postoji uopste) i zene koje lude na koncertima
Ovo sto sam napisao za devize i plisane medvede to mislim
Volim da kontriram generalno pogotovo ko je lud ili glup
Dobro vece mesni
Svakog dana kada ugledam tvoje ime znam da sam usoesan jer iza mene stoji armija hejtera kao dokaz mojeg uspesnog delovanja
Ti si nerealno glup.
Kada ti to kazes onda se stvarno covek zapita
nahrani ga neko kurcem i onda pizdi tri posta svaki put, na kraju on uspešan trol.
Za dobrim konjem prasina se dize (ti si konj u izreci)