Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
U cilju smanjivanja zavisnosti od trulog zapada (npr sta ako uvedu sankcije na internet), prebacujemo se na vukajlija.rs
Proverite da li mozete da se ulogujete: https://vukajlija.rs
EDIT: IPAK NE. OSTAJE vukajlija.com
meni šljaka
podržavam predlog, Vaše visočanstvo
Prvi april je tek za malo manje od pola godine.
Moze
kada će vukajlija.hr, vukajlija.me i vukajlija.ba?
Odmah posle postera ja mnim
Radi. Kada stiže Vukajlija.ee?
kad ti naraste kosa xdd
Moglo bi potrajati onda. Sem ako Maestro nije našao neko ingeniozno rešenje.
xd
Nije ali mozda oce kad uvali jos malo NFT preko telegrama pa skupi lovu
prodo si nas udbi picko
I like it! :D
Kreće renesansa, vraćaju se posteri, modernizuje se sajt, dovode ljudi iz amazona i gugla da budu moderatori, 200.000 članova ima da bude do kraja sledeće, najkasnije one tamo godine.
šta je suprotno od Sjedinjenje Američke Države?
Zavađeni Balkanski Narodi
možemo da ih pljujemo ali da su pametniji, jesu
E da zašto još uvek nisi ugasio ovu kantu, već puštaš da oko nje aktivno ili neaktivno gravitira nekih 120 ljudi? Čemu? Eksperiment neki nešto?
Prodo nas udbi
A zašto da ugasi? Nemoj tako Melk, pokidaćeš svaku vezu među nama....
koliko bi nam svima zapravo bio život bolji kad bi ovo crklo? ne bismo više trošili sate i sate na ovo govno svaki dan, jel tako, dame i gospodo iz ofa?
ne znam šta vidim u ovoj kanti ali neka me sila stalno vabi ovde i ne mogu oterati ovo u tri kurca kako bih trebao.