Prijava

ne piše se puši ga Profe, nego Uroše čuvaj kuću

kasno Milos u kucu dodje

in Soviet Russia Zadruga gleda Tomu

Avvl, Totalni, Ejdus: orgijaju svojim bolesnim i dokonim virtuelnim telesima po svakoj temi, nekropostuju i uopšte uzev ostavljaju tanak trag pun govana gde god se pojave

Prof:

Plidu: :postoji:

Prof: Aj tebi ustašo mez dana bana

Ja sam samo potražila ISTINSKI pomoć. To govori o vama, ne o meni. Dovoljno mi je. Hvala.

Haha ako se dobro sjecam, ovu temu je kameni otvorio nakon onog mog banovanja zbog plusiranja definicija

Pa jesi li našla te pare jebemu sisu mu jebem

U redu je, otići ću. Samo da se revanširam pošteno.

jeste, tada je otvorio temu i još uvek ima svrhu, sada više nego ikad.

Pa jesi li našla te pare jebemu sisu mu jebem

Jesam, kao zadnje dno sam pitala konobarice prvo da uđem da ne kisnem jer nisam imala para da naručim ništa, a potom i ako mogu jedna ili obe da mi pozjame, vratiću im .... prejadno je bilo, kao da me je neko ... pregazio šleperom tako se osećam!

Pošto su mi dale, vratiću po 500 din obema, neizmerno im hvala ali mene je i dalje blam. Pustile su me i u kafić dok sam čekala dete iz zabavišta. Dok sam sedela dosetila sam se da im potpišem neki vid garancije, prišla sam i rekla da nađu papir da napišem da vraćam do ponedeljka i da se potpišem, bilo me je presramota... Rekle su da mi veruju ali ja sam insistirala, tako da je to kod njih kao neka priznanica, uglavnom, zahvalna sam. S druge strane mi je krivo što se blamiram s mojim kvalitetima kao najveći odron, ali NEMAŠTINA ti savije kičmu do samog poda, do lizanja govana, a majčinstvo još više!

Жао ми је што мислиш да сам ја са било ким се удружио против тебе... ни на крај памети ми не би било. Отишао сам одмах из куће да ти уплатим

Dobro je da nisi, i da ti nisam otkrila prezime. Na tome sam tek zahvalna! Koji očaj u pm

Ја сам теби рекао и немам шта да кријем био сам потпуно искрен и у својим намерама, поступцима, као и речима. Миран сам.