U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Molio bih da se ne ustručavate mog kurca
Profe, molim te nemoj da banuješ Irelevantnog, nije on kriv
Jebem te u usta retardirana
Jedan zadatak imas, i ni njega ne mozes da obavis
Пущй курьц проф
naši retardi su (kasno) shvatili da sve ide iz glave...
još samo da izmisle revolucionaran izgovor zašto sami sebe slučajno povređuju i biće kompletni.
ban za mesnog i moradu zbog vredjanja
Puši ga Profe
Prof neprikosnoveni šampion u dve od tri kategorije pušača kurceva Vukajlije: Prva je titula za najviše originalnih (čitaj: neduplih) naloga koji su ga iznapušavali na čitavom sajtu od vremena pa do sad, a druga je za vremenski period tj. broj sati aktivnog pušenja kurca, takođe najkraći međuperiodi između svakog napušavanja, čini se da ne mož da dočeka čovek da ga nahranimo i kao da svaki momenat u kojem koliko toliko normalno opštimo sa njim on u sebi vrišti i umire. Treća kategorija je za najkreativnija napušavanja i to za sada i dalje ide Bergasu bez imalo pompe, ali potrudićemo se da Prof i ovde uzme koji poen. Pa kad ga toliko voliš druže pušićeš ga odmah po mom ulasku na sajt, a gledaću da budem ako ne svakodnevan, a onda makar redovan jbg kažu da se stekne navika potrebno je ravno dvadeset i jedan dan, gledaću da ne zabušavam
Bgm nijedan pušač tih nekih penisa nije do nagurao na 19 strana. Jeste da sam ja tipa 80% postova, ali ipak nije loše.
Predviđam da će prestići Vaccinu.
Lok
Od svih vaših slinih napušavanja, ja do dana danasnjeg kurca nisam video.
Predlažem vam da se okrenete letu, ljubavi i samostalnom plaćanju troškova života. Uskoro takmičenje u pisanju definicija!
Kiss
Trajforse đe ti slika?
Prof ga je u jednom momentu tako jako posrkao da je usisao i nju, umal' se ne udavi čovek
Uzeo sam novu kopiju iz ormara sad
Legenda kaze da je prof trajfu skino ejd sliku jer je zasticena i moze samo ejd da je koristi, kao 10ka u klubu
Kopirajts
Ejd NFT
Lok teme ajde jebite se jebo vas prof i napusavanje jel neko ne radi posao kako vi mislite da bi trebalo
Vamo kenjate o nekoj odrzivosti sajta bez moda a onda kenjate kako mod ne radi svoj posao.
Lok jebtese
Autore Cara, tretirajte ovu temu kao Irelevantove linkove.
Ako vam smeta, samo ignorišite. Toliko je jednostavno.
Vrv brt lololo true <><><>
Apelujem za trajni ban autora Vuk. Nikakav doprinos sajtu, godinama jedan od najsablasnijih saletača, kačenje slika ljudi sa fejsbuka i olajavanje istih, pretnje, uvrede i iznošenje detalja o ljudima koje nikada nije video u životu, uglavnom neistine... Uglavnom, narušavanje normalne finkcije sajta epizodnim upadicama tipa jučerašnje. Smatram da je jadno, sramno i odvratno. Previše mu je dopušteno, pošaljite ga odavde neka smara žene na drugom mestu, sajtovima za dejtove ili tako što.
Još jednom veliki apel. Trajni ban. Do 17.10. 2371. u 02:32h