Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa to je bar ocigledno, totali se ne bavi spemovanjem nego je radio sering linkova, jednostavno.
Najlakse spamovati, al raditi na linkovima i na onaj fazon izbacivati, svaki taj post je trazio minimum 10-15min truda, uz opis linkova.
Eo izmi fazon bilo koji album i za svaku pesmu izvuci 20linkova, ili nekog autora, za to je potrebno vreme.
Ae ne seri vise, niko nece da ti se primi na ovo
Hahaha
A jbt coveka
Zato sam i naveo primer.
Evo fazon daj mi linkove sa tri razlicita albuma npr grupe dak sa starijom i novijom prvacicom ili grupa luna izbaci mi mix sa svakog albuma 5 pesama uz bilo kakav opis.
I imas 15min za to
Ma dam ti kurac
Koji prska krv ljudima u oci
Eo vidis, nemas pojma. Pri tome koristis moj patentirani izraz samo ste u tom momentu izhotulizirali situaciju e vidi ga prso je.
Probaj jbg, izbaci linkove pa ces videti kakva je to smaracina
šta bi, caričice, što si kisela večeras? jel te ko diro? ko te je diro?
samo sa celtom molicu
Jesi l kisela, caričice moja
Naci niko nemoz izbaci kvalitetne linkove
Bic pliz
https://www.youtube.com/watch?v=kLNNNXD8X2U
Обавештена сам, хвала, како се могу унети исправке сопственог текста, али и да та могућност траје само око пола дана. Предлажем да се продужи док аутор не прогласи дефинитивну верзију. Не може неко боље од мене да разуме шта сам написала, па и да ли то ваља или не. Тамо некаквим провидним оправдањима зашто није допуштено брисање - јер наводно повлачи друге измене - у пракси Вукајлије нема места, јер коментари на избрисане текстове остају, остају значи и без чланака на које се односе, па то не изазива тектонске поремећаје.
Ако се садашњи апсолутни диктатор овог сајта, који га је, наслућујем, откупио од пређашњег за динар, плаши да би му се тезаурус могао испразнити - тај страх је оправдан. Углед који је Вукајлија стекао припада неким пређашњим генерацијама. Из 2010, 2011. и то је углавном све. Волела бих да прочитам неку нову позитивну критику. Не да нема добрих дефиниција - нормално да их има, док год има талената - али раширио се шунд.
Ако треба, извињавам се ауторима који су присуствовали и учествовали у порођајним мукама, ја сам релативно нова - али навраћала сам у потрази за алтернативним дефиницијама пре десет и више година - мислим да је већ тада отпочео пад.
Дакле пустите нас да сами уређујемо свако своје поље! Потребно је много више од пола дана одлежавања док не ишчезне позадина идеје. Ако не желите свежу робу - добро...
Bahato je ovo nepridržavanje pravila teme. Plaćenici Soroševi sve.
Nemam reci ni ja.
Ovakva sloboda nema ni u najdemokratskijim drustvima kakvu imamo mi ovdje kod vrhovnog bozanstva Kaizena i njegovog namjesnika na sajtu Profa
A hotuli se nešto žale ma okuj nas profe znam da nas voliš
Eh kakva sloboda, otisao nam vjerni drug Zozo, a dobar je bio
U sustini gej tema, kao fol napusis profa nekim kurcem a sustinski si mu tiho rekao e vidi moderatore tamo neki lik mozda je dupljak mozda ne, vidi kaci linkove provocira nas true forumase a ti ne radis svoj posao
Kmecanje u osnovi
Brat zozo vec treci put ista stvar, nije ispo korektan a trajfo sto je dobio banan za lajk je presedan
Mislim da ce se u perspektivi banane povecavati za iste prekrsaje, kao vacca, prva druga pa buster doza