Puši ga Profe

1. Prof Prof dođi Prof, mali Prof

2. L O K

Gasite temu kamenog prica se da vrslja preko pvt

3. Cara i Melk, da

Tek ti me obožavaš, samo nisi svestan toga. ☺️

Pa može i lok s obzirom da stvarno nema smisla to napušavanje kurčinama bilo koga. Čovek radi svoj posao kako zna, to može da se ne sviđa masi sveta, ili jednoj osobi - koga više zabole kurac.

4. nikoga ne boli kurac za tvoje ime idiote (i pritom ga maltene svi i znaju i pre toga) kao i za to ko koga jase/jebe ili ne znam ti ni ja sta
    ja napisem nemojte me pominjati samo i prilozim dokaz da sam pominjana i stavljana u teorije zavere sizoidne (jer avvi vrv misli da sam ja vuk ili su svi vuk i svi su se udruzili da je jebu u mozak i da joj zele batine ili bog ti ne znam sta) i to pritom nije ni prvi ni poslednji od tvojih tripova uhodjenja i jezivih sema i kako je ekvivalent tome jebala si se s abcxyz
    poenta price da nemam nikakve veze ni sa kim od vas ni s autorom koji mi je poslao ss tkd je sasvim razumno da trazim da me zaobidjete jer zaista nemam veze s vasim intrigama

5. Тхе Проф
    »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
    Od svih vaših slinih napušavanja, ja do dana danasnjeg kurca nisam video.
    Predlažem vam da se okrenete letu, ljubavi i samostalnom plaćanju troškova života. Uskoro takmičenje u pisanju definicija!
    Kiss
    «««««««««««««««««««««««««««««««

Леп, елегантан одговор, Профе, професионалан. Ајд сад дај нешто поближе о такмичењу. Јесу ли награде баснословне или само одликовања?

6. Sve ok sve razumem, al zasto konverzacija nije ostala na nivou pvt viber poruka gde joj je i mesto

Ovako se svadjate a nista ne dajte zanimljivo za siroke narodne mase. Koja je poenta osim spama?

7. Mada ok je malo spamovati temu kamenog kantinju pls looooooooooooooool

8. Sto je najgore, ove price o Tomi/Dilat/Filipima/ko je koga jebo/Vuk nije nikog niti ce/ko je kome slao sta itd se provlace bukvalno g o d i n a m a na Vukajliji, jos nisam upoznao nekog ko je izrazio interesovanje za te stvari

9. evo sad kazem boli me kurac jebite se mnozite se, samo nek se AvvI drzi podalje od mene ako može

10. Molim vas sve - ovo je tema za napušavanje mene, prepirite se po FB, viberu itd. Nemojte operativnu temu spemovati, hvala.

Respect za ovo.

Svejedno ga popuši :*

11. I Zozo ti poručuje da mu se napaseš muda

12. Evo sad sam u inat pušačima kurca isplusirao sve i jednu defku Zozovu.
    Ne daj da te slome brate moj i piši nam iz banova grada

13. E moj trifko platio si danak neiskustvu..

14. prof je samo osetljiv kada mu kažeš da puši kurac na maternjem mu bugarskom kao što sam onomad dokazao. navrati nam, brate trajfo.

15. Neka mesni, tek si se vratio s robije od tri duga dana.

16. Za lečenje čeljadi, zemlja nema para
    Profe, daj hotulima hleba i igara

17. Bukv trajfo platio cenu zajebancije ostalih krace banjavanih clanova. Ugledao se na njih kreno njihovim putem vido drugi mogu a i pobunice se clanstvo sigurno to je in nema sanse da prof banuje.

Jebiga

18. Kad smo kod Profovog pusenja, da ne ureknem, al nema Irelevanta par dana, iako nije banovan

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.