Puši ga Profe

1. Tako je, ja se loše osećam..Danas, noćas, sutra posebno. I vi ćete! Neću stati, nemam meru u svom gnevu a za mržnju ste sami zaslužni!

2. Pa majku vam jebem bezosećajnu, vi niste ljudi bre!!!

3. a ti, mrš u sto kuraca. pokušao sam fino s tobom, ali očigledno samo jednu stvar razumeš. dabogda satro voz i tebe i tog mentalno sakatog šakala s kim zboriš ovde.

4. I godine 2023
    U Profovo se grlo kita meće

5. Niste pokušali ništa. Još ste me napali da ja njega drndam, on mi se nakačio ko kuga. Volela bih da vidim junake na mom mestu. Ajd evo vam raspalog sajta, pušite jedni drugima

6. Ja sa njom nem veze

7. Prof ima udobna usta

8. Profe uzveri mi se na vr kurca ko mladunče koale na eukaliptus

9. Profe ustima obuzdaj moj topuz

10. prof nije kriv ja sam govno

11. Profe dodži na ajne klajne naht felacio

12. Može neko takmičenje u pisanju definicija, da oživi malo sajt?

13. Moze moze, a nagrada je da nam svima popusi prof

14. Uskoro renesansa

U pušenju mog kurca, naravno

Prof je vežbao s raznim mecenama, sad ga puši baš po EU standardima, ne na krezubi balkanski način

Što naravno cenim, u životu treba ići prema većem cilju, a malo je stvari većih od mog kurca

15. Mister_NO
    Može neko takmičenje u pisanju definicija, da oživi malo sajt?

u pisanju definicija ne može, ali u pušenju kurca može, fino nam ga svima popuši pa ih onda poređa od najboljeg do najmanje dobrog.

16. Nema Plidua ni dva dana nakon isteka bana

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.