Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. И ја сам приметио да се аватари мењају сами од себе. Цари, који је банован већ дуже време, нестао онај лудак са клипа. Ето, чисто да знате, ако је баг у питању.

  2. Ајде и ја да пријавим шта сам видео. Ја сам приметио да се често дешава да се нечији мини аватар (онај који видимо на коментарима и форуму) разликује од оног на профилу.

  3. A recite miiii, kmeeeeeee.

  4. Neko od modova se malo zajebavao, verovatno. To je jedino objašnjenje. Ne znam pojma.

  5. U, jebem mu komsinku.

    Ok, fala.

  6. модератори могу да нам мењају аватаре???

  7. Pa ta opcija postoji da bi se izbrisao nečiji eksplicitni avatar. Samo u tom slučaju se koristi, ili kad nam je baš dosadno. :)

  8. благо вама :) хвала.

    едит: е, а је л' можете да ставите нови или се врати претходни или шта?

  9. Samo se vrati na prethodni. Nema druge mogućnosti. Pod uslovom da se izbriše prvi avatar, onda se pojavi onaj beli čikica. Pojma nemam, nisam se nešto mnogo igrao. :)

  10. Mali Prste, ulogovah se na drugaričin profil da te pitam kako sam i gde ja to trolovao? I zbog čega nisam opomenut nijednom pre bana na "neodredjeno vreme"?

    Gamby

    ---------------
    Trolovao si po celom forumu sajta www.vukajlija.com u periodu od poslednjih mesec dana i nesto, uzduz i popreko. Mi moderatori smo bili strpljivi i nadali smo se da ce te to proci. Ocigledna je tvoja namera da postanes moderator ali nacin na koji si mislio da to postignes je khm... pogresan. Ima jedna poslovica koja kaze "Ne uci pilota kako se vozi avion ako nisi prekriven perjem i ne umes da letis".

    Prst

    P.S. - nalog tvoje "drugarice" je banovan kao dupli nalog. U slucaju da "drugarica" zaista postoji, dugujes joj izvinjenje sto si zloupotrebio njen profil.

  11. Пошто видим да ни мењање имена више није бесплатно да ли бар може да ми се скрати ово "Самхаин" у нпр. "схн" јер имам проблема овако кад се конектујем пошто ме дрка кад стално мењам ћирилицу и латиницу и кад треба да ми сачува име. Кад се пријављујем он избаци једно 10000 других небулоза и онда ми треба 100 година да уђем, уз то да не могу сам да куцам већ морам да тражим право, а то је убијање, поред тога што чак имам и ових својих сачуваних кад сам нетачно куцао. Тешко ми је објаснити проблем али сам покушао, очигледно да је до мог компа тако да ми треба нешто јако кратко јер ми избацује имена и сортира их по дужини, а ту је једно милион ствари. Тако да, било шта кратко, јебе ми се за име само да је кратко, нешто са евентуално 3 слова, ако може и краће..

  12. Самхаине, избриши кеш, тако ћеш се решити свих тих небулоза које ти нуди. Који браузер користиш?

  13. Mislim da zato postoji dugme "delete"... Mozes da obrises to... Jos jedna od cari kompjutera... zamisli... ;)

  14. Ма чистио сам ја све, то срање неће да се уклони, не знам у чему је фазон. Мислим, не разумем се ја нешто у компове али то ми није нормално шта се дешава, пробао сам све. Мозила.

  15. Замисли брате да се не трпаш свуда. Једноставно неће, 'оће на свим осталим сајтовима, овде зајебава.

  16. Пробај да идеш на Алатке/Опције/Безбедност па да одчекираш опцију "Запамти лозинке за веб-сајтове" (или ако ти је енглеском: Tools/Options/Security "remember passwords for websites") па онда рецимо рестартуј Мозилу.

  17. Probaj kada ti to iskoci, da stavis mis preko imena i lupis delete na tastaturi... Obicno uspeva svugde...

  18. Урадио. Неће. Убијао сам се јуче добрих сат времена око тога, пробао сам све, ил' ме неко зајебава ил' сам ја луд. Нећу више да спемујем тему, послаћу пп каизену.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.