Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Ајде ми, молим те, објасни (нацртај :)) Нисам био неко време овде, па не знам за новости.

  2. Е, сад видех...Хвала, Ивана!

  3. Zbog cega mi je obrisana definicija dupli standardi? Nije vredjala, nije plagijat, jeste definicija i bila je najomiljenija danas. Koji ti je vise kurac?

  4. Hell yeah! Prežvakao si jedno hiljadu definicija sa Vukajlije i sabio u jednu. Jako kreativno. I šta znači, koji moj kurac, taj prosečan Srbin? Šta je to? Neka brojna vrednost? Jedan je pametan, drugi je glup, u proseku su osrednji. To? Dalje, kako osobina može da bude dupli standard. To nema nikakvog smisla.
    A to što se tiče da je bila najomiljenija danas, to ništa nije čudno. Tebi svaka definicija 5 minuta posle objavljivanja bude omiljenovana nekoliko puta. Nekad se čak desi da imaš više omiljenovanja nego pluseva. Bolje ne pominji to, korisnije po tebe.

  5. Управо ми се јавио Гамби (http://vukajlija.com/recnik/autori/8221) ,јер је прошло три дана откако је банован,па вас моли да га одбанујете. Хвала у његово име.

    ЕДИТ:Хвала на брзој интервенцији.

  6. Sto se tice toga sta je korisno za mene ne moras se brinuti, no hvala u svakom slucaju. To omiljeno ste i uveli da bi do izražaja dolazile definicije koje su dopadljive. Ako ti to prosečan Srbin ne predstavlja ništa loše, nemaš ništa protiv da te nazovem prosečnim Srbinom, zar ne ;]
    Uostalom, ko ga jebe. Navikao sam da je misljenje jednog moderatora ipak prece nego misljenje 50 drugih autora. Zalili smo se na to pre, bice razloga i ubuduce. Ziv bio.

  7. Sto se tice toga sta je korisno za mene ne moras se brinuti, no hvala u svakom slucaju

    Iskreno, nadam se da ne zloupotrebljavaš tu opciju, a da mi je sumnjivo, sumnjivo je. Prosečan Srbin mi zvuči isto kao osrednje govno. Podatak koji ništa ne reprezentuje. Što se mene tiče, nazovi me kako hoćeš, ne ljutim se.

    Živ bio i ti.

  8. Samo da se zahvalim Bleku i Jankoviću.

  9. Gamby banovan zbog spema teme "pitanje-odgovor". :)

  10. Ne znam kako ga ti dozivljavas, cas nije nista odredjeno, cas ti deluje ko prosecno govno..Meni deluje kao prosecno govno, imao sam previse prilika da se uverim kakav sam narod. Kako sam ga ja video, tako sam ga i opisao. Zao mi je sto imate stav da brisete stvari koje se ne dopadaju vama a dopadau se ostalima. Ostali nisu stoka, vi niste narociti. Izuzetak Marijane, prsta i narocito Dzimija. Necu vise spamovati, to i onako nece nista promeniti. Pozdravljam te.

  11. ..Kakav smo narod, izvinjenje.

  12. Nemoj me izuzimati Melkijades, ja radim isto to sto i ostali moderatori. Misljenje clanova o kvalitetu definicija bi vredelo isto koliko i misljenje moderatora kada bi vasi glasovi odrazavali neki realan kvalitet definicije a ne ko zna sta kao sada. Medjutim, posto neke od nevidjenih budalastina ovde imaju fantastican skor to nije tako i mi ih zato brisemo bez obzira na to kako ste vi glasali.

  13. Meni je neko hakovao nalog,jer sam nasao definiciju koju nisam ja napisao evo linka http://vukajlija.com/moderator/178870#comment_424009,i komentar koji nisam ja ostavio,a nasao sam i poster,za koji nemam link,gde sam celtu odgovorio puj pike ne vazi,a to nikada nisam napisao,ako neko nadje link neka stavi,zeleo bih da pitam da li je moguce da neko od moderatora ili drugih likova na vukajliji koristi moj nalog?

  14. obozavalac, to je neko koga znas verovatno provalio tvoju sifru.
    moderatori ne mogu da koriste tvoj nalog.

    promeni sifru

  15. posalji mi na pvt linkove autora koje poznajes odavde, ili sa kojima si se zajebavao ili sta ti ja znam, pa cu da proverim ako je glasao sa tvog naloga, ok?

  16. ali prvo promeni sifru, naravno :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.