Питање (аутор) - Одговор (модератор)

1. Dobićeš ćorak umesto odgovora...

2. Ispališe me izgleda. :)

3. Blokiralo mi je dodavanje definicija, ispisao sam samo tri u zadnjih dvadeset i cetiri casa, a konto mi je sada nula..

4. Po 20 put pitam!!!
    Pitao sam na 2. strani sad je 6.!!
    Modovi me stavili na ignore :-)
    Sto mi je obrisan posteR?*Sto nije motika mod?

5. To što nije motika mod smo odgovorili već 116 puta, al' aj još jednom - nebitno, interni razlozi.
    Za poster ne znam, moraš da sačekaš onog ko ga je obrisao (i usput dodaš koji je poster u pitanju).

6. Капитано , имам тај постер у компу , могу да ти дам ако хоћеш.

7. Shivo ti mene zajebavas :) Obrni stranu :) Vec si me pitala i napisao sam ti.A ti peki ne treba meni poster,imam i ja..niti mi trebaju poeni(mnogo)...samo me zanima cemu brisanje postera sa 2. strane ..znaci napravljen pre 3 meseca pa obrisan...moracu izgleda da idem redom....mod po mod..

8. Ок , ја само хтео да помогнем ако ти треба доказни материјал :)

9. Како то да неке дефинције на гробљу имају далеко мање гласова него раније?

http://vukajlija.com/bag-na-vukajliji/111465

Ова Келтова дефиниција је имала бар 300 плуса пре овог новог гробља...

10. E zaturio sam je negde :) Daj ti dokazni materijal za svaki slucaj...

11. Имам бар једно 50 дефиниција које сам написао и одмах обрисао чисто да их не заборавим, па да их касније постујем у дорађеном издању. Да ли је стварно неопходно да и оне буду урачунате и постоји ли могућност да се то избегне?

12. Einsteine :) Po 21312 put ovo je privremeno i nece se racunati ubuduce :P

13. Готово све моје дефиниције са гробља сада имају мање поена него у тренутку брисања, идући редом најчешћи скор је 11:1 и томе слично. У чему је фора?
    Узгред можете ли да ми вратите ову дефиницију?

14. @Einstein:

Alo, bre! To je samo privremeno rešenje, umeš li ti da čitaš? :)

15. @Virus
    Ne može, jbga.

16. Људи извињавам се што сам глуп , обришите ми ово кад ми неко одговори , али како сам разумео , Каизен ће вратити популарност и број дефиниција као што је било раније кад заврши ово са новим гробљем? Значи смањиће ми овај број од 130 дефиниција на 105 , како и треба?

17. Може ли неки алфа модератор да ми обрише све ПВТ-ове, у случају да не може, овом приликом молим администратора Кајзена да то учини!

Захвалан члан

18. Ljižanine, ne može. :) Zamoli drugu polovinu da obriše svoje postove, ti briši svoje, jedino tako.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.