Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. A sto si zatvorio temu biranje moderatora?

  2. zato što smo svi loši

  3. što jes' jes' :)
    Nego da vas pitam.ja!
    da li je groblje samo i jedino pri dnu strane?

  4. To ti je odgovor? Zanimljivo. Niko nije rekao da ste svi losi, samo bi bilo lijepo da se vidi misljenje naroda o vama. Da li je moguce da se vidi koji je moderator sta obrisao pa da se otvore teme za svakog moderatora po na osob pa da znamo sa kim da se svadjamo ko ljudi.

  5. A da ti probaš da radiš neke druge stvari na sajtu: tipa, probaj da napišeš neku definiciju, čitaj tuđe, ocenju, komentariši... Šta si se posle 7 dana na sajtu uvatio za moderatore ko pijan plota. Mene je prva tri meseca na sajtu bolelo dupe ko je mod, nisam ni znao.

  6. misljenje naroda o nama je da smo skotovi, ponaosob.

    slobodno udri i svadjaj se, sve su to ista g** :)

  7. eto, slusaj blek hola. daleko ces da doguras :P

  8. Pa mene bas interesuje moderatori. Nekako mi pored vas fali prokleta demokratija. Ako ocu temu biranje moderatora ne vidim razlog da se tema zakljuca. Ako ocu da pricam o tome da li je ispravo bošnjački ili bosanski ne mogu da nadjem neki problem u tome. E zato me interesuju moderatori

  9. Molio bih moderatore,da skinu moj poslednji poster!Hvala!

  10. Бане6722, ја сад не смем да бришем ниједан твој постер. Замисли да 5 модератора прочита ''Molio bih moderatore,da skinu moj poslednji poster!'' и сви обришу по један који је последњи. :)
    Наведи како се зове постер, ОБАВЕЗНО!

  11. "Nekako mi pored vas fali prokleta demokratija."

    Skupi raju, pa blokiraj prugu.

    Kakva crna demokratija. Kaizenov sajt, kaizen bira moderatore, i dok se on trudi da poveca broj posetilaca mi se trudimo da vam bude ugodno, i ne citate svakakva sranja i gluposti ovde.
    Ako ti se ne svidja, jebi ga. To ti je sto ti je.

  12. Dobro,ali je skinut!Uostalom u mom se profilu vidi poslednji,poster!?!

  13. Pa ne razumijem sta je problem u ovim temama sto sam naveo. Pa kaladont je vjerovatno najposjecenija tema na forumu, zar je cilj foruma igrat dosadne igre a ne progovorit ni o cemu koju pametnu/glupu svejedno

  14. Бане, не разумеш ме. Ето, постер је неко скинуо пре мене. А могло је да се деси да ти ја скинем још један, јер бих мислио да је последњи (у незнању да је неко већ обрисао последњи). Капираш?

  15. @Ognjenpet:
    Što se demokratije tiče, na to zaboravi na ovom sajtu. To nije nešto čemu težimo.
    Takođe, voleo bih da ti ispričam jednu kratku istinitu priču sa mog fakulteta. Uvođenjem jedne od varijacija takozvane "bolonje" ubačena je mogućnost ocenjivanja rada profesora od strane studenata. Imamo platformu na internetu gde pored prijavljivanja ispita, rasporeda časova, upisanih ocena imamo i te neke ankete za ocenjivanje predmetnih profesora nakon odslušanog semestra. Za primer uzeću jednog profesora čije su metode malo strožije i čiji su ispit studenti masovno popadali -> u prevodu, nije omiljen. E sad, studenti su u onim ček boksevima u nekom ogromnom procentu (preko 90%) štiklirali da profesor nije redovno dolazio na predavanja, da nije radio po knjizi, da je menjao uslove polaganja ispita etc. Ovaj profesor je na početku kursa jasno objasnio pravila igre, odmah je dao preporučenu literaturu i bio redovan na svakom predavanju. To što je pička, to je druga stvar :D

    Poenta priče je da ovakav vid ocenjivanja koji ti želiš da uvedeš, iako u nekom idealnom slučaju sasvim pije vodu, trenutno nema šanse da zaživi.

    Na ovom sajtu JA autore delim u tri grupe koje su bazirane na podeli prema prioritetima na sajtu:
    1. definišem
    2. družim se
    3. ne umem da se prilagodim pa smaram moderatore -> one kojima je posao da ti odgovore kada niko drugi neće.

    kao što vidiš, treća grupa mi ne deluje preterano pozitivno, niti vidim bilo kakvu korist da ista postoji.
    Što se bošnjačkog i bosanskog tiče, znam 100 posto da ta tema postoji, te mislim da tije neko od moderatora zbog toga zaključao temu. reći ćeš da nisi našao, i ja ću morati da se složim da pretraga foruma nije najsjajnija, ali pravljenjem nove teme (duple), taj haos samo nastaje još gori.

    Nadam se da je sada sve ok, udari po definicijama i druženju, a moderatore posmatraj kao neke nužne đubretare koji rade u pozadini. Veruj mi, boravak na sajtu če ti biti super ako se posvetiš tim zabavnim delovima.
    pozdrav!

  16. Ok,staviću,naziv,ili ti linkovati!:)

  17. Da li bi tamo gde su nekada bile nove slike, mogle da se vrte slike postavljene za definicije starije od 24h... ili je to loša ideja?

  18. To je loša ideja. A možda i nije. Inače, to je pitanje za kaizena.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.