Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. mogu li da vratim ovu definiciju?
    http://vukajlija.com/dooobrraaa/132618
    i jedno pitanje oko glasova vezanih za definicije koje su na groblju...ako je definicija izbrisana da li joj se automatski skida pola pozitivnih poena?

  2. Vraćena
    Izbrisana definicija ima skor koji je imala kada je obrisana.

  3. hvala
    ova kad je bila izbrisana imala je 55-3,to znam jer je u tom trenutku bila definicija sa najvise pluseva a sad ima 23-3.nego nebitno vec je dosta polemike bilo oko nje, hvala sto si je vratio.

  4. mada to i nije bas tema preko koje olako treba preci...to u sustini znaci da svakoj definiciji mogu da fale glasovi?

  5. Sve će doći na svoje. ovaj sajt nije gotov proizvod kao takav već eksperiment i stalno se menja, budži i tako to. dešava se :D

  6. Jel kaznjivo nekome ispsovati sve po spisku na PVT?

  7. pa jeste, ako se taj neko žali i pokaže nekakav dokaz.

  8. Dela daj mi ideju za neki dokaz osim print skrina koji se vrlo lako moze izlazirati :)))

  9. http://vukajlija.com/plagijator/142207#comment_288103

    Да сте навели "неквалитетна" као разлог, па да разумем. Али "плагијат"!?
    Не капирате моје уметничке поступке... Ах, како сам само несхваћен!

  10. stivene... aj nemoj vise da spemujes sajt, molim te.

  11. Уопште нисте занимљиви... Ок, лепо си замолио, послушаћу.
    Само да знаш, да озбиљно мислим да ова дефка није заслужила гробље. Оне остале четири бих и сам обрисао, нису ни гробља достојне, али ова заслужује да живи.
    Лаку ноћ.

  12. Е, популарност ми стално расте, из дана у дан, по неких 20 поена за сваких 24 сата, иако нисам одавно написао дефиницију... Јесам ли ја луд, или ме неко лајкује? Ако је лајк, нисам ја крив мајке ми!

  13. Zemljaci,pa što mi brišete svaki bogoviti poster koji postavim?

  14. Pa...ono, baš ti nešto i ne idu od ruke. A brišemo samo one koji baš nemaju nikakvog smisla.

  15. Ne bi da cepidlačim, al odgledo sam sve postere! Mogli bi vi moderatori da se skupite jedan dan i da raščistite taj deo sajta.

    Pa ona riba što pokazuje srednjak, onda neki naš kombi za vanzemaljce, pa neka deca što su okrečila televizor i još neke gluposti se pojavljuju kolko oćeš puta.

    Izvinjavam se što ovo nije bilo u formi pitanja, predloga, niti konkretnog naloga za brisanje. Ovo čisto neka konstatacija koju nisam znao gde da objavim.

  16. a ajd da te ja predlozim za moderatora, pa sam :)

  17. :)

    uf, tesko, mrzi me opet da listam 800 strana! Vas je više, opravićete to :)

  18. Mislim da je proslo nedelju dana od kada nosim ovu nezahvalnu etiketu. Molio bih da mi se izmeni status hejtera. Hvala!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.