Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. JA sam na ovu definiciju slucajno dao minus http://vukajlija.com/razvlacenje-troseda/142126 inace zelim da se to ispravi!

    Edit:
    Nisam nasao gde cu da postujem ovo pa postujem ovde

  2. Каква је ситуација са копирањем дефиниција и даљем коришћењем истих? Је ли то дозвољено? Питам то зато што се дефиниције масовно објављују на ТДИ радију? А нисам ни једном чуо да помену да је то преузето са Букајлије. Знам да се у Блицу објављују дефниције али пише да су са Вукајлије.

  3. pitam nekog od moderatora, koliko je potrebno da dam minusa po difoltu da bih postao hejter? :)

  4. Skmi2007... Ako su preuzete sa Bukajlije što bi to bio naš problem. Neka se time ljudi sa Bukajlije natežu.
    :)

  5. @Piro
    Разумем, мислио сам само да напоменем. Иначе сам заклети непријатељ таквих, па ми је засметало. Хвала на одговору.

  6. Kada će biti uvedena opcija za brisanje i izmenu komentara na definicije,kao što je moguće uraditi sa postovima na forumu?

  7. Патофњар Нигга, да би добио етикету није пресудан број минусева већ начин на који си их дао. А ми модератори видимо разлику. Иначе, етикета хејтер се даје због минусева датих једном аутору.

  8. Електричару, питање је да ли ће уопште и бити уведена та опција. Ако буде - биће.

  9. Cara, скинута ти је етикета.

  10. Aha ono čuveno "biće".Dobro hvala.

  11. Zbog cega mi je obrisan onaj poster s Elvisom?

    Edit - nekvalitetan

  12. @ МаријанаП ok ali zar onda niste videli koliko sam minuseva dao jednom autoru, mislim isao sam redom i davao mu minuseve, iako on ima vrlo dobre definicije. ili ste i vi shvatili da moj naizgled poremeceni kriterijum za davanje tih minuseva je bio krajnje utemeljen i opravdan. onda mi je drago, jer onda vi stvarno sve vidite. :))) svaka cast u tom slucaju!

  13. MarijanaP hvala ti, osećem se nekako prazno sad. Ali bar vise nece moci da me prozivaju Licimuri. ZaHvAlAn! :)

  14. Хтео бих само да питам,јел има нека овде IP провера,типа дал неко са исте IP адресе улази на више налога? Пошто имам утисак да овде одређени људи чим препознају потенцијалну дефку дана улазе са лажним профилима и деле минусе.Мислим опште је познато да не постоји сајт на ком нема лажних спамерских профила,као и овде...Поента мог питања је у томе да је ружно да кад се више дефиниција коље за дефиницију дана победи онај који је више времена на Вукајлији провео него што је преспавао а дефиниција му је сасвим просечна.

  15. to je nemoguće, jer sa jednom racunara može da pristupi veliki broj razlicitih osoba.

  16. У праву си,људи иду у КГБ или било коју другу јаку играоницу да би блејали на Вукајлији ;).

  17. Ćirilica, samo jedan glas po IP adresi je moguć.

  18. Патофњар Нигга, ми не пратимо све чланове да бисмо видели ко је хејтер, већ се људи који примете да им је опао знатно број поена јаве нама па онда нађемо хејтера. Или се, као у твом случају, хејтер сам јави. Добио си етикету, и то заслужено, проверила сам :)

  19. ahahahhahah, siguran sam da je to hteo. KRALJ

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.