Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Možda je slatko i preslatko, eventualno nesoljeno, al' nije kvalitetno.

  2. Зашто сте обрисали Касперказов Хашки трибунал?

  3. Pored svake definicije na groblju piše razlog brisanja.

  4. mnoge besmislenije definicije nisu obrisane (Nema smisla definicija nema smisla širem auditorijumu (primer su "interne fore")) to bas i ne moze da se prikaci ovoj definiciji ... ali ok...nisam postavljao pitanje jer mozda ste u pravu sto ste je obrisali, mozda takvoj definiciji nije mesto na vukajliji,mada da je ostala, siguran sam, imala bi ogroman broj i pozitivnih i negativnih glasova...u sustini zanimljivije bi bilo da ste je ostavili.

  5. casperkaz, ako baš želiš i toliko ti je stalo do nje, vratiću, nije problem. Daleko od toga da ćemo da se raspravljavmo oko trivijalnih stvari, nema potrebe.

  6. Da li može da se menja nadimak i kako?

  7. Moze, kliknes ovde i napises mu koji zelis da ti bude novi nadimak.

  8. Mislim da moderatori na ovom sajtu nisu dovoljno stručni da odgovore na to pitanje.

  9. Sos ko je napisao tu defku? Sad je obrisana pa nisam video?

  10. Ako ima neki moderator blizu: koji je kriterijum za "vređanje drugog autora"? Mislim, šta se podrazumeva pod taj pojam?

  11. ... pod tim pojMOM, nepismenog li autora...

  12. Recimo, psovanje, korišćenje nekih neumesnih epiteta, vređanje članova porodice...

  13. Pa jel praksa da autor prijavi nekog ko ga gnjavi?

  14. Recimo da moderatori uglavnom vide vređanje preko definicija, komentara, četa i foruma, al naravno, može da se prijavi. Uvek može da promakne.

  15. Radi se o komentaru na jednu moju defku, potpuno nepotrebno uvredljivom, i neobrazloženom... ali ajde da ne žurim, ako se ponovi a vama promakne u ovoj okeanskoj količini materijala onda ću da prijavim. Na ovoj strani ili nekoj drugoj?

  16. Sad sam video o čemu se radi. Komentar obrisan, a on banovan. Možeš ovde ubuduće.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.