Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. http://vukajlija.com/-/143507
    Да ли је ту била ,,дефиниција'',па сте је избрисали(пошто је била баш експлицитна),или је то стварно објављено у затеченом облику?

  2. Bilo je neko đubre, pa je obrisano.

  3. Da li se brišu svi posteri sa ćaletom i sinom ili to radite nasumično?

  4. u principu kad god neki moderator vidi...

    osim ako poster nije skroz dobar, ili se jasno vidi da ga je napravio sam autor.

  5. Pa sam sam ga napravio tj preradio i meni se čini da je prihvatljiv sobzirom kakve sve plagijate i jedne te iste slike ljudi kače, ajd ga nemojte brisati par dana pa posle radite šta hoćete, kačim jedan poster u 4-5 dana, nije u redu.

  6. ajde.. ja necu da brisem.
    al ne znam za ostale moderatore

  7. meni se to sa ćaletom i sinom ne dopada da se radi na ovom sajtu. to nije nastalo ovde i odvratno je isto kao što je i čak noris bio odvratan od samog početka ovde.

    čaka norisa nismo sredili na vreme kako terba, što ne znači da ovo ne možemo da postignemo da ugasimo.

  8. Umesto pitanja, poštoo ste me nasmejali obrazloženjem za obrisanu definiciju http://vukajlija.com/interna-definicija-kako-napraviti-dobar-poster/143816, kome najviše smetaju posteri kao tema od prisutnih moderatora?
    Dvaes gorih defincija ima u životu kojima sam velikodušno poklonio minus, ali dosadno vam je danas, očigledno?
    U tri minuta života dobila je 4 glasa, što mi je i bio cilj, da se malo neke stvari pomere, ali vama izgleda i to smeta. Hvala na nerazumevanju...

  9. Necete mi verovati, ali dogodio se jedinstven slucaj brisanja mog postera, koji sam okacio pre nekoliko minuta..Naziv mu je moj zivot u mojim rukama, nije vredjao, nije imao gole sise na sebi, vodeni zig, a i nisam ga ranije video na vukajliji. Molio bih za objasnjenje, a ako se neko zajebao molio bih da ga vrati, posto ja vise nisam u mogucnosti..

  10. @iskusni interpretato

    Obrazloženje imaš pored obrisane definicije, nema potrebe da pitaš još jedared. Možda ne najsrećnije, ali...
    1. Definicija je interna + naglašeno je i u nazivu da je interna (škk!?)
    2. Nešto što počinje sa "Kako napraviti..." samo po sebi ne može da se definiše. Ovo nije blog. A nije ni ova jedina tog tipa, tako da, molim vas, ne počinjite sa "što je moja obrisana, a ima još milion takvih...".

  11. Bilo ko? Poster, pitanje je iznad shivinog pasusa......................Uskoro?

  12. Nisam smatrao da je dovoljno kvalitetan da ostane.

  13. Prste zbog cega? Na sajtu je 13 moderatora, ako se budem trudio da se svakom od vas dopadne bolje da idem u pizdu materinu. Uostalom ovde autori sami odlucuju da li je nesto kvalitetno, dajuci palac gore ili dole. Ovo je jubilarno deseto brisanje mog postera. Dva su imala zig, jedan je bio slucajni plagijat, tri puta je bilo zajebali smo se, dva puta ste mislili da nije kvalitetan, dva puta nisam dobio odgovor. Zbog cega mislis da nije bio kvalitetan? Da li mu je manjkala vizuelna vrednost, ili dovitljivost i stav u komentaru?

  14. Možda zato što si ti u glavnoj ulozi :)))) Stvarno što obrisaste?

  15. Prste mozes i u pvt da mi posaljes odgovor, svejedno mi je.

  16. Ja nisam, al se zaista nosim mišlju da obrišem sve do jednog postere "tata i sin", pa kud puklo.

  17. Obrisali smo ti deset a ostavili 124. To je manje od 10 %. Da li ti mislis da je sve sto kazes ili napravis kvalitetno? Da li ja mislim da je sve sto ja napravim kvalitetno? Ne mislim. Zato i jesam napravio samo jedan. Zapravo napravio sam dva. Jedan sam obrisao. To je 50 %. Kao sto vidis, blazi sam prema tebi nego prema sebi :)

    Da, mislim da mu je manjkala dovitljivost, bio je potpuno nezanimljiv.

  18. Ma prebaci ih negde na forum, ume da bude dobra fora na njima. Pa ko hoce nek ih gleda ;]

  19. Fora je u tome da je to, realno, fora ( da, kvalitetna uglavnom ) sa drugog sajta. Može da se napravi milion modifikacija koje mogu da budu do jaja, ali ipak mislim da im nije mesto na ovom sajtu. Realno, tvom ništa ne fali, meni je smešan, al ponavljam, mislim da nije fora da imamo stotine takvih postera ovde.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.