Питање (аутор) - Одговор (модератор)

  1. Ljudi sta se ovo dogadja sa skakanjima popularnosti!?

  2. A je l biste mogli, dragi autori, da prečešljate malo forum, i tako primetite da je neko na to pitanje odgovorio 678690 puta do sad. Jebem mu mater, budite pažljiviji, ne treba svakom posebno valjda ponavljati jedno isto, nije ovo vrtić.

  3. Il Capitano je banovan zbog spemovanja sajta?Koliko ja vidim nije spamovao nego je konstantno ignorisan.Pita vec dva dana zasto mu je obrisan poster!Ako je spam to sto moderatori ignorisu pitanje onda stvarno nije u redu..I nisam njegov dupli nalog nego poznanik

  4. Koliko ja vidim postavljao je milion puta isto pitanje, iako mu je shiva rekla da će mu odgovoriti onaj mod koji je obrisao, i da se strpi malo. Nastavio je da "pita" i sad je na klupi.

  5. A koji to mod nije aktivan 2 dana, pa nije bio u mogućnosti da mu odgovori?

  6. Stvarno, ovo vise nema nikakvog smisla... Pogledajte... http://img684.imageshack.us/img684/8149/macka.png

  7. Vaza - koji poster je u pitanju. Ali pre nego mi odgovoriš pročitaj ovo http://vukajlija.com/forum/teme/7453?strana=1#post_348693

  8. http://i50.tinypic.com/6squy8.jpg

    O tome vam i on prica,postavio je sliku ali niko nije video.Ignorisete
    poster nije imao nista od navedenog u toj temi.A da jeste bio bi obrisan ranije.Postovan je 22.11.09 a sad je obrisan.Zasto?

  9. Gungula je nastala (makar za ovaj povod) kada sam i ja okačila istu fotku http://vukajlija.com/zabava/posteri/4280

    što je II Capitanu zasmetalo. Obratio vam se više puta i nije stao (iskoristio je "moju" fotku i stavio svoj tekst) :

    http://vukajlija.com/zabava/posteri/511
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/4332

    Valjda sa namerom da skrene pažnju i testira hipotezu da ste njegov poster obrisali namerno.
    Verujem da je potpuno OK da se iste fotke pojavljuju među posterima, na isti način kao što se i isti termini pojavljuju na definicijama.

    I nije kraj, ali to bi podrazumevalo ukidanje pluseva drugim autorima, i meni nije do toga.

    @Vazo, u mojim godinama se ne veruje u slučajnosti.

  10. Kajzene molim te da skloniš ovu najnoviju promenu na profilima. Ovo:

    # Glasovi za: definicije
    # Glasovi protiv: definicije

    Nije u redu tako nešto da bude vidljivo svima.

  11. Па ти гамби и не видиш ничије гласове, до своје... тако да не видим који проблем је то. :)

  12. Ah, ok onda. Nisam to provalio. :))

    Neka ostane onda. :))

  13. Hahahah, al su neki brzi kao munje kad treba da se kritikuje. Moram da otvorim jednu temu za pohvale, al se bojim da se ne na'vata paučina
    :)

  14. Evo sta mi je rekao:Majav,pogresno si skroz skapirala.Nije njemu smetao uopste tvoj poster sa SOTP slikom,samo se iznervirao sto je njegov bas sad obrisan.A tog debelog lika je trazio po netu pola sata,uopste nije imao nameru da napravi neku foru niti je tim posterom aludirao na nesto.Totalna slucajnost.Sve ovo je nastalo samo iz cistog razloga sto vec 5 strana ignorisu njegovo pitanje.
    I onda dodje blek i baMuje ga iz cista mira.Nek se moderatori malo zapitaju zasto baMuju nekoga pre nego sto to i ucine.

  15. "Снимите" овог лика што је опуштен младић :)

    http://vukajlija.com/forum/teme/7713?strana=14#post_358279

    А и лењ је доста, неће да учи ћирилицу :)

  16. Zasto ste mi izbrisali definiciju Ruska Jakic, ne smatram da je bila mnogo uvredljiva za razliku od mnogih drugih definicija?

  17. Zato što si je nazvala leš. To je eksplicitno vređanje.

    Kojih drugih? Prijavi ih u temi http://vukajlija.com/forum/teme/158 i biće obrisani ako vređaju. Ranije je bilo manje moderatora pa je dosta vređanja prolazilo neopaženo.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.