ne znam ni ja kako je iskopirala to "obrisi". moguce da je bag pa da njoj stoji prikazano... mada joj 99.99% ;) ne bi radilo...
Nemoj me pogresno shvatiti, ali da sam ja pravio Vukajliju i da me neko ovako nesto pita, ne bih mu poceo odgovor sa "ne znam", "moguce" i sl. :)
Ne kazem da sam u pravu, pa da je vevericin nalog (slucajno ili namerno) "drugaciji" od ostalih, ali bilo bi mi drago da mi odgovoris konkretnije.
Ispravka: to je moderatorska opcija. Jer poster nije bio njen i samo moderator moze da brise tudje komentare sa tudjeg postera ( ako sam ja dobro razumjela :)
Čiji je to uopšte bio poster?
imam jedno pitanje, čisto iz radoznalosti :)
da li postoji caka da dupli profil moderatora može da ima opcije kao mod?
hvala :)
Ne znam, poster je obrisan..
Ja mislim da ne. Jer ih moj dupli nema. :D
Ovaj, šalim se.
(ne šalim se)
Alkaloid-ov je poster bio.
Pazi da ne budeš previše radoznala. :)
Ne, samo mod profil može da ima mod opcije.
Neobavešteni, da li si siguran da ona nije kopirala citat nekog moderatora? Samo pitam.
Njeno, video sam.
Како око те Вејверн нон-стоп неки проблеми избијају?
Смрди ми на неке малверзације.
У виду фотошопа.
Sto bi bilo prilicno cudno, buduci da ja kao moderator ne mogu da brisem komentare na posterima.
http://vukajlija.com/recnik/autori/18576/komentari?strana=3 na dnu
kao i ovdje : http://vukajlija.com/recnik/autori/7615/komentari-drugih?strana=6
i da... ne moze da se brise komentar sa obrisanog postera :)
evo samo za neobaveštenog da se ne paranoiše.
1. izloguj se.
2. otvori neku definiciju/poster sa komentarima
3. označi ceo komentar, znači sve od početka sa autorom, vremenom i tekstom komentara
4. CTRL + C
5. otvori neki tekst editor
6. CTRL + V
7. videćeš opciju "obriši" pored vremena
* probano u fajerfoksu
Vazi. Samo, nemoj da mislis da paranoisem, samo me interesuje (kao sto Dzimi gore rece) zasto uvek oko nje neki problemi. Iako ovo i nije problem...
Poz.
Kao sto vidis, nije to toliko tesko.... :)
Zamolio bih Vejv da udati jedan print-screen i dokaže Neobaveštenom svoju nevinost... :)
Zato sto je citiran tekst. Valjda se u kodu samo prenosi ono sto se zeli citirati izmedju obelezivaca citata. Ako sam pogresio, ok.