Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. питање је да ли ће држати и ова четири округа

Dobro Care a čime ovi da vrate ta četiri okruga lol?

2. Dobro Care a čime ovi da vrate ta četiri okruga lol?

Исто чиме и Руси Курск - само преговорима и компромисима прелол

3. Kakvim pregovorima? Šta će da daju zauzvrat, garancije? Misliš neko će biti u fazonu - izgibe nam milion mladih tamo da to porušimo i zauzmemo, ajd sad lepo vratimo? Ne razumem te zaista. Te teritorije mogu biti vraćene jedino kako su i uzete, vojnom silom. Ukrajince dakle precrtaj, a precrtaj i ostale jer neće svakako Francuzi i Holanđani ići da krvare po nekakvim stepama. Tih 20% ostaje u sastavu Rusije praktično zanavek.

4. Kakvim pregovorima? Šta će da daju zauzvrat, garancije?

Курску област.

Misliš neko će biti u fazonu - izgibe nam milion mladih tamo da to porušimo i zauzmemo, ajd sad lepo vratimo? Ne razumem te zaista. Te teritorije mogu biti vraćene jedino kako su i uzete, vojnom silom. Ukrajince dakle precrtaj, a precrtaj i ostale jer neće svakako Francuzi i Holanđani ići da krvare po nekakvim stepama. Tih 20% ostaje u sastavu Rusije praktično zanavek.

То је зато што не разумеш Путинов стил. Путину да је ово било битно, изгинуло би далеко више Зботова. Није битна украјинска територија (може да буде и проблем), битна је украјинска неутралност.

5. Postoji stvar koja se zove endgejm Care, i svako mora ima endgejm.

- Tramp - doneo sam mir, zaustavio krvavi rat, ljudi više ne ginu, bravo ja
    - Putin - sprečili smo nato da nam se dopelja na granice i uništili naciste
    - Demokrate - da smo dobili još jedan mandat odbranili bismo Ukrajinu i vratili izgubljeno, pobedili bi zlu Rusiju al eto, štaš kad su ljudi budale
    - Zelenski - suprotstavili smo se okupatoru i borili časno za slobodu i demokratiju, dali smo sve od sebe al štaš kad su sad ovi zlikovci na vlasti tamo...Itd.
    - Kompanije - e zdravo mi došli da vam izgradimo infrastrukturu, platićete u resursima, žitu i robinjama.

6. То је лепо што си нашао ту неку своју интерну логику како мали Перица замишља сукоб, али ствари су много компликованије од тога.

7. Није битна украјинска територија

Care boli koliko lupamo gluposti, jbt kakvu istoriju si ti učio na tom vašem soroševskom braća Karić univerzitetu lol.

Sam Bizmark je još jako jako davno tvrdio da Rusiju možeš da pokoriš jedino preko Ukrajine, preko Kine nećeš sigurno. Kada su drti naci izveli blickrig, uništili su u prva 2-3 dana 70% ruske flote na zemlji, jer nije stigla ni da poleti, zaplenili oko 50% zaliha goriva i gomilu oružja, municije, hrane...+ zarobili pet miliona Rusa. Neutralnost Ukrajine svakako je važna, ali jednako je važno da se stvori ta tampon zona koju mogu da rokaju čime stignu ako zatreba, jer vojska, jednostavno, više nikada neće ući u Rusiju sa te strane i kraj priče. Gde je tuđa vjnička čizma tamo je jebeno, ostalo, možemo da se gađamo projektilima dužeg ili kraćeg dometa. Na te oblasti mogu u datom trenutku da grunu i taktičku nuklearku manje razorne moći, jebe im se.

8. Care boli koliko lupamo gluposti, jbt kakvu istoriju si ti učio na tom vašem soroševskom braća Karić univerzitetu lol.

Диплома је диплома, а ти ни такву немаш прелол

Sam Bizmark je još jako jako davno tvrdio da Rusiju možeš da pokoriš jedino preko Ukrajine, preko Kine nećeš sigurno.

Нетачно, такав аутентични цитат не постоји.

Kada su drti naci izveli blickrig, uništili su u prva 2-3 dana 70% ruske flote na zemlji, jer nije stigla ni da poleti, zaplenili oko 50% zaliha goriva i gomilu oružja, municije, hrane...+ zarobili pet miliona Rusa.

Потпуно нетачно.

Neutralnost Ukrajine svakako je važna, ali jednako je važno da se stvori ta tampon zona koju mogu da rokaju čime stignu ako zatreba, jer vojska, jednostavno, više nikada neće ući u Rusiju sa te strane i kraj priče. Gde je tuđa vjnička čizma tamo je jebeno, ostalo, možemo da se gađamo projektilima dužeg ili kraćeg dometa.

САД су тренутно у Курској области кроз украјинску војску. Шта мислиш ко наводи Украјинце и ко им даје ОПСЕЦ?

Na te oblasti mogu u datom trenutku da grunu i taktičku nuklearku manje razorne moći, jebe im se.

Могу ако хоће нуклеарни рат прелол, шта мислиш зашто је Трамп био у клинчу са Ираном. Изненађујуће глупости од тебе данас..

9. Jel me jebeš da si mi Mila Dodika okačio ovde haha. Čuj nije bitna eritorija, alooo, glavudžo, Rusi bukvalno gaće i čarape pokupili ljudima iz kuća i odneli, ko skakavci se ponašaju. Sve nose, vece šolje, radijatore sa zidova, bojlere, sve što ima. Ta zemlja je puna ruda i koječega + je preplodna, jbt pa hića je imao plan da ukrajinski černozem pakuje u sanduke i nosi za Nemačku. Iscrpeće Rusi odatle sve što se može, pretvoriti u pustinju i zaštititi se od kopnene invazije. Mogu ovi posle da ulaze u nato (neće) i eu (neće) koliko god im je volja.

10. Jel me jebeš da si mi Mila Dodika okačio ovde haha.

Нисам теби, свима сам.

Čuj nije bitna eritorija, alooo, glavudžo, Rusi bukvalno gaće i čarape pokupili ljudima iz kuća i odneli, ko skakavci se ponašaju. Sve nose, vece šolje, radijatore sa zidova, bojlere, sve što ima.

То што су Руси пљачкаши не говори ништа.

Ta zemlja je puna ruda i koječega + je preplodna, jbt pa hića je imao plan da ukrajinski černozem pakuje u sanduke i nosi za Nemačku. Iscrpeće Rusi odatle sve što se može, pretvoriti u pustinju i zaštititi se od kopnene invazije. Mogu ovi posle da ulaze u nato (neće) i eu (neće) koliko god im je volja.

То је потпуно померено у оно што си на почетку рекао. Успут, ово за Хитлера је нетачно.

11. ко наводи Украјинце

KOJE Ukrajince rođače? Ne mogu više da nahapse ljudi da odbrane liniju fronta (koja je predugačka) a kamoli da vraćaju teritorije. Nema ljudi da nose puške dobri moj. Taktička nuklearka je bomba manje razorne moći koja se koristi na malim teritorijama, kakav bre nuklearni rat spominješ, ko će uopšte da ulazi u to. Ovo što si mi iscitirao sa jednostavnim "netačno" je krajnje žalosno, te stvari možeš da nađeš za dva klika bukvalno.

12. KOJE Ukrajince rođače? Ne mogu više da nahapse ljudi da odbrane liniju fronta (koja je predugačka) a kamoli da vraćaju teritorije. Nema ljudi da nose puške dobri moj.

Рођо мој, то су РТ и Спутњик почели да говоре 2022. Некако Руси и даље стоје у месту, заправо не и у месту већ губе и своју територију.

Taktička nuklearka je bomba manje razorne moći koja se koristi na malim teritorijama, kakav bre nuklearni rat spominješ, ko će uopšte da ulazi u to.

Наравно да не долази, јер употреба било каквог нуклеарног оружја доводи до ризика репутације САД и угрожавања Европе. Да је Русија могла да користи тактичке нуклеарке, већ би их давно користила, не би слала Русе да гину узалуд.

Ovo što si mi iscitirao sa jednostavnim "netačno" je krajnje žalosno, te stvari možeš da nađeš za dva klika bukvalno.

Ок, дај ми цитат где је Бизмарк то рекао а да није квотес.цом, већ стварни цитат. Дакле, Бизмарково дело или савремени извештај.

13. vidim ja da ce rujani da cendzuju kursk za lugansk donjeck zaporožje i herson tako će to da ide ne znate vi putinov stil

evo sace trampaleo izadje sa tim planom vladimirovic ce poklekne rece vayi gayda evo nek blekrok sad seje šenicu ovde

14. vidim ja

Не видиш. Да видиш шта, био би овде са мном у Сочију јбг

15. jao kakva njuska ovaj car nemam komentar, prijatelju nikad neces izgraditi kvailtetnu karijeru na jućubu

16. Али хоћу у Валдајском клубу јбг. Него види чет нешто замро, иди им покажи ко је главни на шаљивом сајту сленга.

17. ma koga boli kurac, dragan petrovic za tebe licnost godine

18. Brt da bih ti to iscitirao morao bih sad da sednem i kopam po knjizi od 2000+ strana, ili preturam po guglu da nađem da li je to neko već iscitirao onlajn, ko, gde, da li je relevantno, navedeno kako treba itd. Jednom rečju, nemam pametnija posla.

19. Боле чињенице, Царо. Ни Петровић није овде, јбг. Он још зове наш институт да гостује макар на Горчакову прелол

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.