Brt da bih ti to iscitirao morao bih sad da sednem i kopam po knjizi od 2000+ strana, ili preturam po guglu da nađem da li je to neko već iscitirao onlajn, ko, gde, da li je relevantno, navedeno kako treba itd. Jednom rečju, nemam pametnija posla.
Не би да си икад видео цитат својим очима. Неко ти је рекао на Вукајлији и ти си рекао како дубоко јбт, још Бизмарк рекао ехеееј. Тужно брт.
Mislim da treba malo se dovedemo u red i vise slusamo sta car ima da kae, decko se ckolovo za te stvari izucavaju to u slobodno vreme kad ne rade izvestaje za sorosa
...In that future war, which we will inevitably, sooner or later, wage against Russia, and which could concern our very survival, we must initially win over the people of Ukraine and their help and resources. Russia can only be defeated through that territory".
...In that future war, which we will inevitably, sooner or later, wage against Russia, and which could concern our very survival, we must initially win over the people of Ukraine and their help and resources. Russia can only be defeated through that territory".
Одлично, сад да видимо још где је то рекао творац Тројецарског савеза прелол
Rekao Bizmark siguran sam, ispisaću ti čitav pasus jednom kad me ne bude mrzelo da kopam po knjizi, na šta bih morao da potrošim sat vremena života. Odosmo od teme bre ljudi, dobio Tramp izbore, treba ovde prvo da vidimo zbog čega je to def. važno
- uvek dobrodošlo kmečanje apsolutnih idiokrata, koji su preplavili
- popadaće def. kojekakvi Šolcevi, Makroni itd. za šta je krajnje vreme
- da se kazne malo sad svi koji su prethodno kenjali po njemu, a bilo ih je, nadam se da će ispuniti obećanje i onog gušterolikog vlasnika fejzbuka i instagrama spakovati u zatvor, to bi bilo baš lepo
E da, kojekakve Obame, Klintoni, Bajdeni, Buševi, Podeste i Pelosi odlaze zauvek u penziju i više o njima nećemo slušati, što je najdivnije od svega jer sad ta nesretna zemja mora neminovno da iznedri neke mlađe i energičnije kadrove, koje bar neće biti krindž gledati.
Najbolje od svega za nas boraniju je to što im tamo gori zemlja i obećao je da će prvenstveno da se bavi domaćim pitanjima, što je i za očekivati jer hteće kontam da ga tamo pamte po dobru. Pre svega da saseče vouk elđibiti zlo koliko je to uopšte moguće, i kokainske pedo manijake što su se zacarili po Holivudu malo da proredi. Obećao i da će listu klijenata Epstajnov da objavi čim zasedne u fotelju, to bi bilo jako jako lepo, mada sumnjam. Al opet ko zna.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Не би да си икад видео цитат својим очима. Неко ти је рекао на Вукајлији и ти си рекао како дубоко јбт, још Бизмарк рекао ехеееј. Тужно брт.
C, Vladimirovič i ja drugari, ne boji se on sile već učinio meni za ljubav, dok sam ja u kabinetu neće se više goropaditi, bez brige.
To je mogo se kurci pred demokratama neznim sorosevcima, sad pred trampom ima da se dovede u red.
Stolovace zelenski jos dugo dugo, kolko jos i po rusijama ahahah
Jeste tužno brt, bukvalno zvučiš kao reditov admin na dopu.
Још један вапај нејаких, извини што сам те испрозивао да измишљаш за оно што си измислио јбг.
Mislim da treba malo se dovedemo u red i vise slusamo sta car ima da kae, decko se ckolovo za te stvari izucavaju to u slobodno vreme kad ne rade izvestaje za sorosa
Слажем се, и да поправите зубе, и Бог да вас види.
jao lutko hahaha
хахаха
Vidim da je brat orb veseo danas
to me cini radosnim
Eto ti citat, jebo te citat.
ma nije reko to potpisujem neko napakovo
Одлично, сад да видимо још где је то рекао творац Тројецарског савеза прелол
E još i izvor da ti kačim, ne znam izgasio sam tab, nisam prekopiro :)
Немој онда цитирати Фоха и Бжежињског као Бизмарка ;)
Rekao Bizmark siguran sam, ispisaću ti čitav pasus jednom kad me ne bude mrzelo da kopam po knjizi, na šta bih morao da potrošim sat vremena života. Odosmo od teme bre ljudi, dobio Tramp izbore, treba ovde prvo da vidimo zbog čega je to def. važno
- uvek dobrodošlo kmečanje apsolutnih idiokrata, koji su preplavili
- popadaće def. kojekakvi Šolcevi, Makroni itd. za šta je krajnje vreme
- da se kazne malo sad svi koji su prethodno kenjali po njemu, a bilo ih je, nadam se da će ispuniti obećanje i onog gušterolikog vlasnika fejzbuka i instagrama spakovati u zatvor, to bi bilo baš lepo
Добро је да признаш да си измислио цитат макар. Елем да, вратимо се на тему.
E da, kojekakve Obame, Klintoni, Bajdeni, Buševi, Podeste i Pelosi odlaze zauvek u penziju i više o njima nećemo slušati, što je najdivnije od svega jer sad ta nesretna zemja mora neminovno da iznedri neke mlađe i energičnije kadrove, koje bar neće biti krindž gledati.
https://fxtwitter.com/alec_sears/status/1848750473601249588
Najbolje od svega za nas boraniju je to što im tamo gori zemlja i obećao je da će prvenstveno da se bavi domaćim pitanjima, što je i za očekivati jer hteće kontam da ga tamo pamte po dobru. Pre svega da saseče vouk elđibiti zlo koliko je to uopšte moguće, i kokainske pedo manijake što su se zacarili po Holivudu malo da proredi. Obećao i da će listu klijenata Epstajnov da objavi čim zasedne u fotelju, to bi bilo jako jako lepo, mada sumnjam. Al opet ko zna.