Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. ne vjerujem ja da će se on ovajditi od toga, ali njegova stvar
    Mislim da je više pucao na to da vadi mast ovima iz Federacije, kao "pazite se sad, NAŠI su pobijedili"... A malo i uzme jeftinih političkih poena kod naroda jer većina nisu Jovori, i podržavaju Trampa... :D

2. teško da će i sankcije biti ukinute, osim ako on sam ne ublaži retoriku značajno...

Mislim da je ovo možda uradio da se pokuša izvući iz govana u kojima je do guše... prvo imaš sankcije, i to prilično ozbiljne i široke, drugo onaj proces koji se protiv njega vodi.

3. Mislim da je više pucao na to da vadi mast ovima iz Federacije, kao "pazite se sad, NAŠI su pobijedili".

hahah deces bolje. A i ovo za jovore je 2/1 plus mozda ga nesto usere i kod trampa.

Mislim da vise puca na varijantu da je Tramp pravi cova koji ce razumeti sve to i ostaviti ga ni miru jer su ga drkali ovi prethodni. Pa fazon radice sve suprotno lol

4. Јоворе, јеси читао Приповетку о кмету Симану

5. haha ne znam care za lik i delo, sad ga video na blicu. Vidim da hvali trampalea i u svemu vidi dobru priliku. Jel i on neki sorosevac ima taj vaib?

6. plači još malo jovore drkam

7. Išo je da glasa za brže bolje jače

Drkam drkam plače
    Drkam drkam plače

8. jao mogu bi jednu casu vina popiti za trampalea a i barsu treba docekati smireno veceraske

9. haha ne znam care za lik i delo, sad ga video na blicu. Vidim da hvali trampalea i u svemu vidi dobru priliku. Jel i on neki sorosevac ima taj VAIB?

Сорошевски Србенда

10. Jel jeste lol, vidis kako imam njuh. Jbg mozda sam malo preterao sa onim danas al jbg nije da se ne femkate sa sorosem kao institucija (ok ti si cist razunem, mozda samo neki procenat plate upadne od sorosa al bar te ne cimaju)

11. EU kmeči, to je uvek pozitivan znak.

12. Ljudi stvarno se ponašate ko govna, to vam sad ozbiljno kažem. Jer ja kao prvo sam samo pokazao hrabrost da iznesem svoj stav, ne zato da bi bio kontraš, nego zato što je to stvarno moj stav, i lijepo sam rekao da sam navijao za Kamalu, iako sam znao da je Tramp favorit. I sad kad je Tramp pobijedio, samo kažem očekivana stvar, i tu je kraj priče. Kakvo plakanje? O čemu vi bulaznite, koji je vama kurac?

13. Јоворе што ме кулираш брт

14. Inace sorosevce prepoznam cim im upadnem na sait. Bukv vecina tih sajtova imaju redit luk dizajn ko ova nasa nova vukajlija ili bar partenerisu na ovaj ili onaj nacin sa njima

15. Takođe imam pravo kritikovati Dodoa, moj je predsjednik. U mnogim stvarima ga podržavam, u ovom cirkusu što izvodi ne.
    A vezano za Trampa ono što mi se kod njega najmanje sviđa je taj kult ličnosti i što ga mnogi vide kao mesijansku figuru i idealizuju, a to je JAKO, JAKO opasno. Malo koji kult ličnosti kroz istoriju je bio benigan. Ne sviđaju mi se takve tendencije uopšte.

16. Jel jeste lol, vidis kako imam njuh. Jbg mozda sam malo preterao sa onim danas al jbg nije da se ne femkate sa sorosem kao institucija (ok ti si cist razunem, mozda samo neki procenat plate upadne od sorosa al bar te ne cimaju)

Ма лагано ионако бејтујем цело јутро, сморио Лавров јако па сам морао да пребродим

17. Јоворе што ме кулираш брт

Htio sam ti odgovoriti, ali nisam još stigao. Nisam bio čitao tu pripovijetku, ali sma je malopre proguglao. Što pitaš?

18. A jovo vide trampa ko kult licnosti jer ljudima jasno da neko treba dodje pocisti govna a ovi drugi su pajasd organizacija koji izasrala enormnu kolicinu govana i niko nije kriv. Ofc da oces nekog dodje sredi svinjarije. Oduvek su ljudi imali takve potrebe.

19. Јоворе, да видиш како ће Додо проћи

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.