Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. Juče bio Mitrovdan, bio kod kuma na slavi, dobra pastrmka i dobro vino bilo, pričasmo o svemu osim o ovom što vi pričaste, make Serbia great again jebovas

2. Па ми смо њихова колонија, зато и причамо о њима.

3. Neka dobra pastrmka i jos bolje vino

4. a gravtche na tavtche što bio lele lele

5. https://www.danas.rs/vesti/politika/filip-karadjordjevic-pozvao-donalda-trampa-da-otprizna-kosovo/
    Принц филип(?!)
    У стилу мистер Пресидент ЧУЈ МЕ ОТПРИЗАВАЈ КОСОВО!
    е пази?! Тебе да чује погледајте ту фацу погледајте тај сако..

6. супер су ове објаве његове ова обраћања ал то је све за американце боли ме брига видећемо његов утицај на европу нејто и остале америчке огранке
    далеко је инаугурација његова

7. uticaj srpske krune je nemerljiv samo prvo da izglasamo kraljevinu na izborima a posle da glasamo ko ce da bude kralj

8. Trumpov savjetnik: Imamo vijesti za Zelenskog - Krima više nema

pa pa krim

9. hedlajn sa indexa

Ova kuknjava u Europi zbog demokratske pobjede Trumpa je jadna i patetična

esi cuo jovore, sorosevski mediji lagano menjaju plocu

10. Juče bio Mitrovdan, bio kod kuma na slavi, dobra pastrmka i dobro vino bilo, pričasmo o svemu osim o ovom što vi pričaste, make Serbia great again jebovas

bukv, danas bio na slavi bila dva svestenika na rucku

ovaj jedan prico kako ima zenu koju muz dovodi na ocenas gde ova skripi zubima i ispusta demonizovane zvukove, bukv sline joj krenu kad cuje ocenas. slusam neveruem sta prica. Kae muski glas 1/1 dubok rezi kerovi napolju laju

11. ovaj video je desnicarska podvala sig

Vjerujte ljudi da desničarske podvale postoje. Majka moja se navukla na neke sputnik kanale na telegramu. Pokazuje mi danas neku sliku iz Varšave i kao tamo okačena na nekoj zgradi zastava nacističke Njemačke. I to moja stara koristi kao dokaz da su Poljaci, jelte, nacisti, i vjerovatno bi njih, jelte, trebalo denacifikovati. Mislim to je ta logika.

A kao prvo, pretpostavljam da je taj video montaža, jer vjerujem da je isticanje naci obilježja zakonom zabranjeno i u EU, a pogotovo u Poljskoj, koju su nacisti skoro najviše urnisali.
    Drugo, sve i da je video autentičan, mogla je neka budala na neku zgradu da okači bilo šta, time kršeći zakon... a to svakako nema blage veze sa stavom zvanične Poljske prema nacizmu.
    Kao treće takav vid podvale je naročito pokvaren ako se ima u vidu kroz kakva je sranja prošla ta ista Poljska u 2. svjetskom ratu od nacista...

I sad ti njih nazivaš nacistima. Posvađao sam se s majkom oko toga.

12. ovaj jedan prico kako ima zenu koju muz dovodi na ocenas gde ova skripi zubima i ispusta demonizovane zvukove, bukv sline joj krenu kad cuje ocenas. slusam neveruem sta prica. Kae muski glas 1/1 dubok rezi kerovi napolju laju

Svega ima. Kažu neki, najveći uspijeh đavola je što je uspio ljude da uvijeri da ne postoji.
    Ima i pretjerivanja u priči ima i psihički bolesnih ljudi i histerije, ali ja takve priče ne mogu olako odbaciti.

13. Brate daj taj video

14. Svega ima. Kažu neki, najveći uspijeh đavola je što je uspio ljude da uvijeri da ne postoji.
    Ima i pretjerivanja u priči ima i psihički bolesnih ljudi i histerije, ali ja takve priče ne mogu olako odbaciti.

uveravo sam popa da kabi na tv krenula da se prica istina da bi slicnu reakciju imao u tipa 70% populacije i jace. Nije dobacio papan

15. https://x.com/drusers/status/1581596252000559104

Sad sam to i proguglo. Na kraju sam skonto da su neki to uslikali za vrijeme snimanja nekog filma o 2. svjetskom ratu.

https://www.reuters.com/article/fact-check/nazi-symbols-in-warsaw-were-part-of-movie-set-for-world-war-two-film-idUSL1N31S1ER/

Znači lažna je vijest bila, ali eto to je neko iskoristio da kaže kako su Poljaci nacisti.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.