Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. Jovor spominje da mu je majka doktor za 3, 2, 1...

2. Neka su, to znaci manje fetusa za Gejca preko planiranog roditeljstva da preprodaje derivate za kreme za lice i jos kojesta sto se izradjuje od posteljica i ostalih upotrebljivih delova fetusa

i vaccerskoj industriji takodje

3. Pazi, ja ako bih znao da zabrana (osim u nekim vrlo specifičnim slučajevima) neće dovesti do toga da žene rade ilegalno abortuse kod nekih baba, ili da koriste razne druge opasne metode možda bi i ja podržao. Kažem ti da sam generalno protiv abortusa kao takvog, al bojim se da bi zabrana napravila više štete nego koristi.

4. Ma de bre, bolje da imaju decu...posle dodju u 40e i kmece ko mejmuni sto nemodz imaju decu idu na vestacke oplodnje dvaes puta. Znaci ok ako se cisto jebala iz ljubavi da nije silovana i to, da fetus nije nesto bolestan specijalno i to onda ne treba da rodi cemu to, jbt nes slucajno zatrudnis.

Na tu varijantu bi imao i prevenciju a ne fazon lako cu ja to resiti

Cak i za ove silovanje varijante bi uveo da se izgura trudnoca a posle da dete moze da se usvoji sta vec gomile hoce neko dete ne mogu imaju. Das joj neku premiju fazon za to

5. Draga silovana gospodzo, imate mogucnost da abortirate ili vas stimulisemo sa fazon 5k da izgurate trudnocu evo izbor. Vrv bi se 50% odlucilo na ovo drugo

6. Ko zna Cara, možda si i u pravu. To za abortus je jedna od liberalnih dogmi kojih bi se možda najlakše odrekao. Ali zasad ipak stojim pri svom stavu.

Iznenađuje me odsustvo brige koje ti pokazuješ prema toj mogućnosti da se rade ilegalni abortusi. Takođe iznenađuje me da ne vidiš kako bi ukidanje te slobode, možda moglo progresivno da vodi ukidanju i drugih nekih sloboda.

Konzervativci danas ne traže samo da se sačuva (konzervira) status quo, oni idu korak dalje i traže povrtatak na status quo ante... tj. da bude kao što je bilo nekad.

Sad se tu postavlja pitanje koliko bi oni godina željeli da se vratimo unazad?

7. Cus sad abortus, ne prenosi se trudnoca kijavicom jbt. Brt svaka susa danas abortira, bilo bi nas ko kineza da ovo govno nije legalizovano na max a sve opet zbog para i intervencija. I te prodaje fetusa za kojesta sto sam ranije pominjao.

akođe iznenađuje me da ne vidiš kako bi ukidanje te slobode, možda moglo progresivno da vodi ukidanju i drugih nekih sloboda.

koje?

8. resio bi belu kugu samo tako da uvedes to sto ti pricam

9. šta ja znam koje, ali može svašta

10. Previše sam sad umoran da bi razmišljao.

11. pa naprimer šta jeboga ti

naveo si to kao nesto veliko sto ja ne uvidjam lol

12. Sta si radio jovore sta te ubilo?

13. ma ne znam sad šta na primer, morao bi razmisliti... možda i ne bi ništa više zabranjivali, ali svakako treba biti oprezan sa ukidanjem sloboda

14. evo uzmimo najesktremnije, recimo pravo glasa da se ukine odnosno revidira.

ovo je skroz ledzit, nemodz svi imaju jednako pravo glasa da ga jebes. Dakle uvedes demokratiju, radis maksimalno na debilizaciji drustva i onda tim mentolima das slobode i govoris im kako su svi jednaki. Sto najgore masa se prima na to jer zvuci lepo

15. kako sad recimo tvoj glas koji si izucio visoke ckole moze biti jenako vazan sa recimo nekom spremacicom kad dodjete u arenu da glasate. Ja bi uveo da ti vredis 3 boda u toj varijanti.

16. Znaš šta je sa tim problem - što prilikom glasanja, ljudi ne gledaju samo šta je generalno bolje za društvo, pa da onda kao pametniji, školovaniji to mogu bolje da ocijene - kao što možda i mogu... Ali ne gledaju ljudi samo to, već gledaju dosta i vlastite interese. A ti ako isključiš neke grupe iz elektorata, nema nikoga ko bi zastupao njihove interese.

17. Ако искључиш сорошевце стиже стиснута песница јбг

18. A ti ako isključiš neke grupe iz elektorata, nema nikoga ko bi zastupao njihove interese.

a ovako ima lol. To je utopija o cemu pricas, fazon kako bi trebalo. Radnicka prava, zastita ugrozenih grupa i sl.
    I onda dobijs ove tvoje eldzibiti koji imaju takvu vrstu pomoci i agresivne promocije a realno u praksi koga boli kurac za tu pricu osim par procenata ovih sto su na sorosevom spisku

19. Znaš šta je problem Cara sa tom anti-LGBT retorikom. Na primer sledeće.

Sjećaš se kad je bio europrajd u Beogradu? O tome su tupili na televiziji mjesec dva dana, te kako je to odron civilizacije, te kako neće nama po BG-u da šeće evropski otpad, te kako će biti zabranjeno, te ovo te ono, i na tu priču su ložili populaciju, ubirali neke političke poene, i na kraju pustili taj prajd.

Ne kažem da su ga trebali ukinuti, već da nisu trebali uopšte o tome pričati. Jer to je idealna tema za spin, umjesto da se priča o greškama vlasti o stanju u društvu, o milion drugih prečih stvari, oni nađu tako zanimljivu temu i "neprijatelja" protiv koga se bore i tako zaluđuju narod. Čist gubitak vremena i energije.

Ne kažem da te stvari treba reklamirati i promovisati. Ja bi to brate samo iskulirao. Ne bi tome posvećivao neku posebnu medijsku pažnju ni pozitivnu, ni negativnu. Napravio kratak prilog o tome u vijestima i ćao.

A treba se baviti stvarnim temama porodice, tipa kako da se poveća natalitet, kako da se smanji broj razvoda, kako da se spriječi nasilje u porodici, kako da se pomogne mladima da ranije stupe u brak i formiraju porodice, a ne da čekaju do 40. godine itd.

20. Slazem se brt al ko zaludjuje narod time. To ti promovisu ovi tvoji cnn ndh1 sorosevci, ne gura ti pink to pod nos. Na kraju ti i hil doneo odluku da bude iako vucela teo spreci to zbog opsteg stanja u drustvu. Znaci sorosevci agresivno to promovisu dok pink informer i ekipa toboz vristi na to i zaludjuje narod.

U principu narod i jeste to iskuliro, koga vise boli kurac za tim osim beogradjane koje svako malo paralisu pa i zbog takvih nebuloza. Nije iso niko protestuje i slicno. Bukv soros drzi konce apriori.

A treba se baviti stvarnim temama porodice, tipa kako da se poveća natalitet, kako da se smanji broj razvoda, kako da se spriječi nasilje u porodici, kako da se pomogne mladima da ranije stupe u brak i formiraju porodice, a ne da čekaju do 40. godine itd

i ovo se radi al na krajnje aljkav i seljacki nacin, al se radi. Stalno se prica o nekoj brigi za porodicu, demografiji i slicno, povecavaju se kojekakve premije itd itd... makar se prica. Ovo soros ne gura svakako.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.