U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
pajz ovo, tacno vidis da svi imaju istog sefa
https://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_230610092.jpg?v=2
Ma šta ne gura, svi režimski mediji su o tome tupili mjesec dana. Naravno u negativnom kontekstu, ali to nije ni važno. Bitno je da su pričali O TOME i time zaluđivali narod.
Ako se priča, neka se priča. Naravno da se uz to i radi nešto konkretno. Podržavam.
Nemos tako postavis stvar.
Pricu je gurao Hil i ovi globalisti sa n1.
Brt niko ne trazi da se to odrzava niti moli bilo koga, cak vecina bila protiv sa razlogom. Em drkaju trose resurse i blokiraju grad, glupi panduri moraju idu cuvaju kojekakve pedere od nikoga bukv.
Sto najgore bilo 50% rusa nasi bili u manjini. Dosli kojekakvi mejmuni spolja placenici sto idu po tome kao po turnejama
E sad jbg ako pricas u tom kontekstu onda se treba sloziti da obe strane zaglupljuju narod time.
Nisu ovi "moji" gurali priču. Prajd je prosto bio zakazan unapred i odobren. Priča je nastala od lažnog pokušaja ukidanja - lažnog jer su od starta znali da neće ukinuti, nego su samo zamajavali narod.
Мора направимо нешто овакво за Вуку
https://files.catbox.moe/5lece0.jpeg
jao jovore aj ne jedi govna pls, prajd je moro se odrzi jer hil tako reko a njemu soros bukv. A zbog masovnih ubistava vlast naravno da nije trebala tako nesto podrzi i odrzi al je morala. I onda si dobio sve te spinove, da ok slazem se trebalo iskulirati, zapravo trebalo reci: e cujte narode mi smo kolonija a vucic mora da uradi kako mu se kaze. Sto svi znaju manje vise samo sto ti to ne dobacujes.
Evo pragmaticno cu ti objasnim, kad bi ti neki tamo djilasi bili na vlasti ti u ovome ne bi video problem vec bi smatrao da tako treba jer smo deo neke evrope i nekog tamo sveta jelte.
Kakve veze imaju masovna ubistva s tim prajdom?
Meni se iskreno prajd ne sviđa, ali ne bih ga zabranjivao. Ukoliko postupaju u skladu sa zakonom o javnim okupljanjima, no frx.
Kako brate kakve. Ovo si imo u maju masovna ubistva i celo leto stotine iljada ljudi setali protestvovali protiv vlasti i svega ti dodjes u septembru da pravis neki prajd
stvar opste kulture bukv.
brate nek realni pederi naprave prajd, ne bi se niko bunio. Samo sto je poenta da njih zabole kurci za ove manifestacije. Ovo podrzavaju pederi frikovi i kojekakvi sorosevci majmuni, I jedan retardiran deo gradjanstva. Svi ostali su u fazonu boli me kurac ili zabranite to govno, sto mu dodje na isto. 90% naroda bukv
Pazi Caro, moj stav je da je prajd kao takav odraz dekadencije civilizacije. Jedan od znakova propadanja civilizacije. Čuj "ponos". Šta se imaš ponositi time što si peder?
Ni ja se ne ponosim time što sam hetero. Čovjek se rodi, ovako ili onako. Nije stvar izbora. Nije neko dostignuće pa da se ponosiš. Osim toga religija na to ne gleda blagonaklono, a ni biologija. Realno ne mogu da se razmnože. Jebaji ga, ali je tako. Pa ako već ne mogu protiv toga da se izbore, i ako su već takvi kakvi su, okej nije na meni da sudim... Svi imaju svoje grijehe. Svi smo grešni. Ali ne moraju se time ponositi.
E sad, dovoditi to u vezu sa ubistvima i tim drugim protestima je bukvalno niđe veze. Ovo je bilo planirano odranije, nema nikakve veze s tim ubistvima. Ta ubistva su najvjerovatnije odraz bolesnih pojedinaca, a u slučaju onog klinca i odraz neodgovornih roditelja. Pederi s tim nemaju nikakve veze.
I to što ja mislim da je prajd bezveze, ne daje mi zapravo da negiram tuđe mišljenje. Ako je njima do toga iz nekog razloga stalo, ako misle da kroz to mogu za nešto da se izbore, onda imaju pravo i oni da šetaju. A za šta na primjer? Pa za početak za to da imaju legalno pravo da urade ono što je uradila ni manje ni više nego premijerka. Da budu isti uslovi za sve. Da mogu i oni da stupaju u neke veze koje će biti ozakonjene, da usvajaju djecu itd.
Ja sam ustvari protiv tog usvajanja djece, ali kažem da oni, ako su već za, imaju pravo za to da se bore. A država bi trebala jednako prema svima da se odnosi, a ne kao Ana okej, a ovi ostali ko ih jebe.
jao brate u kom si ti matriksu sta napisa
brate radi se o tome ko zajebava i manipulise narod. Tvoj stav je da se ne treba primati na to i da vlast treba iskulira, a ne kritikujes cinjenucu da ovi tvoji globalisti mejmuni rekli da mora posto poto da se odrzi, bez obzira sto dva tri meseca ranije imao masovna ubistva.
Jbt dogadjaji jovore, sled dogadjaja. Ako imas masovna ubistva i mass proteste nes sigurno organizovati gej paradu ako si realni upravnik svoje drzave majku mu jebem seljacku
A N A
N
A
hahah neka, i treba jebati tu populaciju tako sto stvais brnabu retarda na celo. Obj dobar potez vucele da kara nase mejmune a i ove evropske da smo kao demokracko inkluzivno drustvo lol
Takodje i prvosrbe treba jebati na maks sa brnabom kad vec glasaju sns-a a ne vide da im ovaj na celo vlade i skupstine stavlja lezbu globalistu.
A što ne bi onda zabranili i sve rijalitije na Pinku kad su se desila masovna ubistva. Mislim ono, taman posla, poslije takve tragedije da ljudi gledaju rijaliti. Što ne zatvore diskoteke, klubove. Sad neko tamo da se opija razumiješ ti mene, a onoliku nam djecu pobili.
Što ne zabrane ugradnju silikona u usne... Ta kurvanjska usta sigurno nisu u skladu sa tradicionalnim vrijednostima. Djecu nam ubijaju, a ona da pravi ta kurvanjska usta.
I nisi imo tad rijaltije. Hepi ti je ukino rijalitije msm jos ranije. Imas na pinku taj rijaliti ne znam dal ima jos nesto i nije islo u to vreme vec kasnije nesto krenulo.
Što ne zabrane ugradnju silikona u usne... Ta kurvanjska usta sigurno nisu u skladu sa tradicionalnim vrijednostima. Djecu nam ubijaju, a ona da pravi ta kurvanjska usta.
i ovde si se izglupiro na max.
Ovo sto si naveo nisu javni dogoadjaji dok ta parada jeste i bukv bude max spin centralni dogadjaj u drzavi na svim medijima. Neukusno krajnje da se odrzi u tom momentu, nemoralno samo po sebi a posebno su mogli odloze jer znaju sta je bilo dva mesecea ranije, nego ce izadju da maltretiraju normalan narod i blokiraju grad.
I jos kazem ti najmanje bilo nasih ljudi tamo sve neki stranci kojekakve majmuncine sa svih strana + ovi sorosevski aktivisti. Tu ako je bilo 10% beogradjana odnosno nasih gradjana max
Zato što je bila ljetna pauza vjerovatno. :D
Po kom osnovu ovo ti kažeš? Ja bi se s tobom mogao složiti, iz vjerskih razloga. Ali pošto ti tvrdiš da nisi vjernik, po kom je tebi osnovu to nemoralno?
bukv, malo su ranije zavrslili sezonu bez neke pompe i odlozili pocetak isto tako nesto fazon 2-3 sedmice ako sam dobro video
-sa gradjanske strane cista nesolidarnost sa drustvenom situacijom u drzavi
-vidis da te gradjanstvo ne zeli godinama ipak drvis kurcic moras ti to odradis
-vucela kaze necemo ove godine nije situacija al pederski hil i sorosevci to guraju u prvi plan
-gradjani iz budzeta moraju plate par iljada pandura da omoguce ovo se odrzi (nedelja bila)
-blokiras grad bez realne potrebe
Nema to veze dal si vernik ili nisi. Samo po sebi je nenormalno i nemoralno sa vise razlicitih aspekata.
tako da jovore ta teza da neko jede govna oko parada ti je nebulozna. Da, primaju se i jedu govna mozda bi trebalo iskulirati
a sa druge strane ovi koji ti namecu to ti ne bode oci ni malo. Ono fazon neka prave parade sta smeta ok je to ako njima odgovara. De ti zivis jbt
To bi se moglo reći za bilo koga ko diže neku larmu, ili nešto slavi, itd. Poenta suočavanja sa takvim tragedijama je da se ispitaju uzroci, da se pokušaju sprečiti iste stvari u budućnosti... Npr. da psiholozi više rade s djecom u školama, da se edukuju roditelji kako da prepoznaju znake čudnog ponašanja. Da se oteža dolazak do oružja. A ne da sad cijela država stane do daljnjeg.
Pa baš zato to i rade. Da imaju sva prava i da su prihvaćeni, ne bi imali potrebe za tim.
On je znao da će se to održati, to što je pričao je priča za narod.
Da država sama ne odgaja razne navijačke grupe i huligane, možda bi trebalo manje policajaca.
Par ulica grada tokom par sati.
A ja se slažem da je nemoralno, ali iz drugih razloga, mada ni ovo što si ti napisao nije sasvim pogrešno. Nemoralno je npr. jer se ruga nekim vrijednostima i jer se ponosi nečim što nije za ponos, i što su mnogi tu performansi skaredni tako da kažem. Undecent. Ali meni je tu problem, ako gledaš tu logiku, onda bi se trebale braniti i razne druge stvari koje se kose sa moralom. Mislim da niko od nas nije toliko čist da može da uperi prst u drugoga i kaže to je nemoralno. Ima iz Biblije "Ko je od vas bez grijeha nek baci prvi kamen". i "A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš? Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom? Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog." I ono prosto ne sudi da ti se ne bi sudilo.
Znači po meni svi treba moralno da se uzdižemo, s tim se slažem, ali treba prvo poći od sebe. Slažem se da je gej parada nemoralna, ali nisam siguran da mi kao društvo imamo pravo da im zbog toga sudimo. Ne treba negirati činjenicu da je to nemoralno, ali ne treba te ljude zbog toga izolovati, etiketirati, i od toga što rade praviti glavnu temu.
Možda griješim, ne znam jbga.
Ja bi najviše volio kad bi oni od tog prajda sami odustali i našli neke druge načine borbe za svoja prava. Ali to nije realno nažalost.
Zato sam i rekao da su ti prajdovi jedan od znakova dekadencije društva.
Sad da li se zabranama to može popraviti? Ne znam.. možda i može.
Ali i tu zabranu treba onda uraditi kao frajer. Lijepo kažeš zabranjeno, i gotovo, kraj priče. Opet ne drviš o tome mjesec dana po TV-u i ne skupljaš poene kako si ti odbranio Srbadiju od te pošasti. Nego prosto zabraniš i zdravo. A onda na terenu pokušaš tim ljudima uvažiti neke od njihovih želja, dati im neka prava, i možda smanjiti priču protiv njih.
Zajebana je to tema, nije jednostavna uopšte.
Trebala bi se možda i Crkva uključiti u to, ali na neki korektan način. Tu sad imaš unutar samog hrišćanstva liberalnije i konzervativnije struje, teško je biti pametan. Ali ne možeš reći da to nije grijeh. Samo je pitanje kako se prema tom grijehu treba odnositi.
Ima i ono da treba mrziti grijeh a voliti grešnika. I svi smo grešnici.
A širenje mržnje prema LGBT ljudima se i ne uklapa baš u to.
Usput, kakvo je tvoje mišljenje o Marčelovoj pjesmi "Pegla"?
https://www.youtube.com/watch?v=Q6N8jL8TCiM
jao jovo koliki post i na kraju fajlujes ovako naivno
pa spc ti podrzava ovo kao sto podrzava i litijum
Đe si stigao prije sve ovo pročitati?
I šta Crkva podržava?