Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. Podrzava ti pederluk isto ko sto ga i vucela podrzava ne znam sta ti nije jasno. Aj sto se ne buni protiv ovakvih satanistickih svetkovina nego jos i unapredjuje kojekakve kacavende i sl. O katolickoj da ne pricamo

I koja to sizika opet, vucela kao protiv parada a vamo brnaba jase godinama dok jovor kmeci kako treba iskulirati. I opet ni reci o ovima koji zapravo to namecu, kako vuceli, tako i narodu. I nametao bi bilo kojoj prozapadnoj globalistickoj vlasti

mozda vas sad tramp malo uvede u red, vreme je

2. Crkva leglo pederluka i satanizma jovor pita kako crkva podrdzava lgbt jbt

3. Ljudi su grešni, svugdje pa i u Crkvi. Niko ne kaže za sveštenike da su sveci. U svakoj instituciji ima svakakvih.

Da, ja kažem da Crkva, u zvaničnom kapacitetu ne podržava LGBT, a ni hrišćanstvo kao religija.

Takođe Crkva često govori protiv toga.

A Caro, ti si našao kao ateista da govoriš o tome kako je Crkva "leglo satanizma"?

Šta si ti? Pop nad papom? Ne valja ti Crkva jer ne mrzi dovoljno pedere?
    Idi bre begaj...

Šta ti zastupaš? Neki sekularni konzervativizam? Na čemu on počiva?

Ja vjerski konzervativizam razumijem, on zaista teži vraćanju tradiciji, moralnom uzdizanju, i legit poštovanju svih hrišćanskih vrijednosti, a ne selektivno.

A ovaj sekularni, ateistički konzervativizam koga ti zastupaš, on počiva samo na mržnji i netrepeljivosti. On ima svoje ime, zove se fašizam.

Ni Hitler nije bio neki vjernik, ali je uključio i pedere u konačno rješenje.

4. Je l' Jovo, kako beše ono ide u Bibliji (prvi deo): Bog stvori Adama i Evu, pa ih proterao iz raja na zemlju, i onda oni stvoriše ljudski rod? Ono, ništa incest, ništa gej.. sve kul?

5. Pepsi, ako tumačimo bukvalno knjigu Postanja, to se dešavalo u prepotopsko vrijeme, još ljudima nisu dati zakoni, postupali su samo po svojoj savjesti. Jedina zabrana koji je Bog dao Adamu i Evi bila je da ne jedu plodove sa drveta poznanja dobra i zla. Nije bilo rečeno ništa za incest. A ako se cijelo čovječanstvo svodi na rodbinu, nisu imali izbora, nego da rade incest, samim tim, to nije mogao biti grijeh.

A vezano za Caru, moram se djelimično ispraviti, ja sam rekao da je njegov anti-woke stav inspirisan netrepeljivošću i uporedio ga sa fašizmom, ali to možda ipak nije sasvim tako.

Možda Cara ipak, po savjesti svojoj, uviđa da su stvari kao gej prajd i generalno homoseksualnost nemoralne, a savjest je dar od Boga, svi imaju savjest i ona dolazi od Svetog Duha, i on iako sam ne vjeruje, na Božjoj je strani ako se bori protiv stvari koje su nemoralne.

Jedina stvar u kojoj se ne slažem sa Carom je vezano za način odnosa prema onima koji rade nemoralne stvari. Ja sam tu puno tolerantniji od Care. Ja smatram da treba mrziti grijeh, a ne grešnike, a da pogotovo ne treba progoniti grešnike, pogotovo ako su grešnici zbog svoje prirode koju nisu sami birali.

Po meni, hrišćanski bi bilo pokazati prema tim ljudima toleranciju, jer oni su grešnici kao i svi mi ostali što smo grešnici, svi imaju neke svoje grijehe, i pridobiti ih za Hrista, pomoći im da se ne osjećaju odbačeni. A oni o tome šta će uraditi po pitanju svog grijeha treba da odluče sami po svojoj savjesti. Na Crkvi je da ukaže na to šta je grijeh. Ali ni mi koji smo strejt nismo bezgrešni. U tom smislu, tek ako bismo mi bili moralno savršeni i potpuno neukaljani, mogli bismo se agresivnije boriti protiv grijeha homoseksualnosti.

Pogledaj Pepsi na prošloj strani šta sam napisao, neke citate iz Biblije, to ti otprilike oslikava moj stav o homoseksualnosti:

Mislim da niko od nas nije toliko čist da može da uperi prst u drugoga i kaže to je nemoralno. Ima iz Biblije "Ko je od vas bez grijeha nek baci prvi kamen". i "A zašto vidiš trun u oku brata svog, a brvna u oku svom ne osećaš? Ili, kako možeš reći bratu svom: Stani da ti izvadim trun iz oka tvog; a eto brvno u oku tvom? Licemere! Izvadi najpre brvno iz oka svog, pa ćeš onda videti izvaditi trun iz oka brata svog." I ono prosto "ne sudi da ti se ne bi sudilo".

Zato mislim da mi nemamo pravo da osuđujemo i progonimo LGBT populaciju, jer ni sami nismo bezgrešni, a takvim osuđivanjem i progonima, možemo ih čak otjerati od Crkve i Boga.

6. Au jovore na sta se ti vadis.
    Samo sam reko da su retardi, briga me za nemoral kao takav vec pricam o promociji i zelji za prihvatanjem, pa zatim i nametanjem istih nekvaliteta uz sveopsti maltret. Da sa razumemo niceg ovog ne bi bilo da se ne lobira na max tako da je prica fake u osnovi. Jos jedna propaganda koja prolazi kod jovora

Sto se crkve tice, nista aktivno ne radi u smislu ovoga, da im ponudis jake tarife vencavali pedere na vagone. Isto kao litijum sto precutno podrzavaju.

7. Jbt imamo privatnog patrijarha koji vencava kojekakve mejmune i sluzi vucelu globalistu kako mu ovaj mrdne prstom...i onda dodje jovor da objasni kako u crkvi ima losih ljudi. lol

8. ti si našao kao ateista

i ovo, de sam kad reko da sam ateista koji k. Sustinski vucem na agnosticizam jebo te ja

9. Sustinski vucem na agnosticizam jebo te ja

To je vec korak u pravom smjeru. :) Ali ucinilo mi se tako na osnovu tvojih ranijih izjava.

A usput, zbog cega ti tacno smeta njihova teznja za prihvatanjem u drustvu?

I usput, nisi mi rekao za mišljenje o pjesmi Pegla?

https://www.youtube.com/watch?v=Q6N8jL8TCiM

10. Eeee moj Jovore, ucinilo se tebi i da vucela podrzava antivaxere pa nista od toga

A usput, zbog cega ti tacno smeta njihova teznja za prihvatanjem u drustvu?

a jesi ga navalio jbt
    Gadni su za videti generalno ako ces sa estetskog aspekta. Takodje nepristojno se ponasaju i lako prenose koejkakve bolesti.

Skoro mi se zalio jedan poznanik kako ga je najbolji njegov prijatelj koji je peder teo guziti. A ovaj ima porodicu dvoje dece. Posvadjali se bili bff jedno 20 dina.

11. I usput, nisi mi rekao za mišljenje o pjesmi Pegla?

marcelo je debil

onaj djembeli pegavi iz spota sto spaso ovog - jovor u mladosti

12. Gadni su za videti generalno ako ces sa estetskog aspekta. Takodje nepristojno se ponasaju i lako prenose koejkakve bolesti.

Skoro mi se zalio jedan poznanik kako ga je najbolji njegov prijatelj koji je peder teo guziti. A ovaj ima porodicu dvoje dece. Posvadjali se bili bff jedno 20 dina.

To su ti baš jaki argumenti. Prvi argument - estetika - čuj estetika. To za bolesti stoji, ali opet niko te ne tjera da se s njima guziš. Što se tiče nepristojnosti, onda bi trebao progoniti svakog ko psuje. A ovo za tvog ortaka mi liči na stvari iz kategorije "nije se desilo". Čuj 20 godina bili ortaci ovaj nije skonto da je taj peder. Niđe veze. Ako je istina taj lik što je htio da ga guzi je kreten, to nema veze sa seksualnim opredjeljenjem.

13. marcelo je debil

Što bi Marčelo bio debil? Po meni je OK lik.
    Ne slažem se ni ja u potpunosti sa tekstom pjesme. Po njemu ispalo da crkva podržava nasilje, što nije istina. Radi se o likovima koji pogrešno tumače neke stvari. U Bibliji piše "Ne ubij", tako da niko ne može da se pravda vjerom i da kaže zato sam ubio nekog pedera.
    Ali slažem se se generalnom porukom pjesme, da je nasilje loše, i da se debili primaju na to iz ko zna kojih razloga, i da za tako nešto nema opravdanja, itd... Generalno je pjesma dobra, a i Marčelo je pametan lik. Možeš se s njim oko nekih stvari neslagati, ali definitivno nije debil.

14. To su ti baš jaki argumenti. Prvi argument - estetika - čuj estetika.

evo ti ne znam sta palamudis vid na sta to lici

https://xdn.tf.rs/2024/09/07/prajd-parada-ponosa-2024-10-1200x630.jpg

A ovo za tvog ortaka mi liči na stvari iz kategorije "nije se desilo". Čuj 20 godina bili ortaci ovaj nije skonto da je taj peder. Niđe veze. Ako je istina taj lik što je htio da ga guzi je kreten, to nema veze sa seksualnim opredjeljenjem.

Brate skonto je da je peder samo nije ocekivo ce njega pokusa navata, kao fazon druzim se njim najbolji smo drugari to sto je peder njegova stvar. Sta nije jasno

Ali slažem se se generalnom porukom pjesme, da je nasilje loše, i da se debili primaju na to iz ko zna kojih razloga, i da za tako nešto nema opravdanja, itd... Generalno je pjesma dobra, a i Marčelo je pametan lik. Možeš se s njim oko nekih stvari neslagati, ali definitivno nije debil.

naravno da je debil jer je kroz pesmu generalizovao stvar i napravio od ovoga stereotip. Majmun

15. Цркве прво да засаде назад свако дрво које су посекли на Фрушкој гори

16. Ne, nego je samo ukazao na realan problem nasilja prema manjinama. Oćeš da kažeš da se stvari opisane u pjesmi ne dešavaju? Možda je primjer malo ekstreman, a povezivanje toga sa crkvom pretjerano i nategnuto... ali činjenica je da huligani tuku pedere, a da inspiraciju često traže u nacionalizmu koji opet često je povezan i sa religijom, iako SAMA RELIGIJA PO SEBI NE PROPAGIRA NASILJE, već to rade debili koji je pogrešno tumače.

A ovo za estetiku, nisam mislio na prajd nego generalno na gejeve, o tome smo pričali, a ne o prajdu. Ti si rekao

Gadni su za videti generalno ako ces sa estetskog aspekta.

Znači nisi rekao da na prajdu ima svega i svačega, itd... ti si rekao za njih same da su gadni. A prajd je više performans jednom u godini dana pa tu bude svega i prenaglašeno.

17. A jesi tvrdoglav ko mazga nerealno

Brate, cela prica je krenula o tome ko i zasto smara i jebe javni prostor i povrsine i za cije babe zdravlje i ko to gura. Ti se sve vreme usra da mi provedes neku ideologiju za koju me realno zabole.

Rec je o tome da im nije mesto na ulici, da su ruzni kada se pojave na gomili, prljavi i prenose bolesti i kao takvi nema sta tu da traze. Visak su jebeni kao u rusijama sto su visak. Tako nekako.

Ne bavim se njihovom ideologijom, pricam o njihovom uticaju na zdravo tkivo i o tome koliko su nebitni da bi smarali na silu preko sorosa i kojekakvih jovora korisnih papaka. Ti njih razumes jaka muda, a drugi ih ne razumeju pa bi da ih satru spike.

Zato si mi i okacio ovog tupavog marcela koji problem vuce jos u dalju dubiozu i lagano pisa po crkvi dok od pedera pravi neku nevinu nezasticenu grupu. Odjepte u troskocima i ti i marcelo

18. Pazi ti ovu marcelovu spiku, mali kao bio sirotilja nije imo para jer roditelji nemaju posla pa ga drugi klinci tukli jer nema love dok se cure smejale...i iz toga se izrodio neki nasilnik no1 u srbiji i posle savato onog jovora sto ga spasio davni dana i u midtajmu postao feget

jbt kakav umobolan scenario

19. Cara u nekim drugim državama se prajd održi normalno, niko ga ne zabranjuje, i niko o njemu ne priča mjesec dana na TV-u da li će biti zabranjen ili neće. Kod nas moraju prvo ljude smarati, a onda na kraju opet puste. Ko smara? Ne smara Soroš i N1, smarao je Vučić koji je od toga pravio temu. Ovi su samo htjeli da se održi, a ne da se o tome priča mjesec dana. Temu od toga je napravio režim.

Što se Marčela tiče, slažem se da nije trebao toliko to sa crkvom povezivati, ali mislim da je bio više u fazonu da ljudi pogrešno tumače vjeru, i kritikovao je takođe crkvu zbog nedoslijednosti, tipa toleriše Kačavendu, ali ne i pedere van njihovih redova.

Osim toga, i ti sam si uputio iste, i JOŠ GORE kritike prema crkvi, nazvavši je "leglom satanizma i pederluka"... Ko tebi daje to za pravo, a Marčelu ne daje?

20. Cara u nekim drugim državama se prajd održi normalno, niko ga ne zabranjuje, i niko o njemu ne priča mjesec dana na TV-u da li će biti zabranjen ili neće

Održava se tamo gde se sroroš instaliro na max. Ovo ti nije regularna drustvena pojava nego usiljeni aktivizam. Sa druge strane kakav je ovo argument, sta kao i mi trebamo tako to je neka vredna tekovina gej parade sta. Brate imas manje i vise pederske drzave, i non pedereske. Mi se tu nesto koprcamo da ne budemo pederska al nas jebu na max. U osnovi u religijski pravoslavim drzavama ovo prakticno prolazi samo na silu i presing uz pomoc kordona murije. I ko onda smara jebote. El smara onaj ko namece il smara onaj ko kmeci. KO je prvi poceo taj je primarni krivac a to su ovi tvoji majmuni

Što se Marčela tiče, slažem se da nije trebao toliko to sa crkvom povezivati

tekst, scenario i vaib su retardirani u celosti

Osim toga, i ti sam si uputio iste, i JOŠ GORE kritike prema crkvi, nazvavši je "leglom satanizma i pederluka"... Ko tebi daje to za pravo, a Marčelu ne daje?

marcelo jede levicarska govna a ovo sta sam ti ja naveo je istina