Izbori u SAD-u 2024. - Slava ti Trampe

1. Sad ispadne vucela i mediji treba da cuti evo srosoše radi šta oćeš jovori će se praviti da ne vide ne treba obracati paznju a sa druge strane majmunima davati legitimitet. Kakav matrix

2. ovako to izgledalo dok smo jos bili drustvo sa kicmom

https://www.youtube.com/watch?v=8vvpuIO0UcU

3. Brate, ako već oće da zabrani, onda nek zabrani. Ako hoćeš nešto da suzbiješ kao pojavu... konkretno prajd, zabrani i ćao.
    Sad kao "AlliIII Hil ga je nAAtEERaaaaOOO"

Pa šta je on, koji je on kurac u ovoj državi ako ga može neki ambasador natjerati.

Čista, elegantna zabrana, bez širenja mržnje i propagande protiv toga bi bila mnogo bolje rješenje.

Ovim samo nahajcava budale i zaluđuje narod, a onda opet pusti.

Meni je legitimno da se zabrani prajd ako to smatra većina da treba zabraniti.

Ali nije mi čak ni tad legitimno širiti mržnju prema tim ljudima i netrepeljivost... što su oni svakako radili.

4. marcelo jede levicarska govna a ovo sta sam ti ja naveo je istina

Pa Cara izvini, ali i ljevičari postoje, šta bi ti, bi li ih protjerao ili pobio?
    Ljevičari su dio društva imaju pravo na svoj stav.

5. ovako to izgledalo dok smo jos bili drustvo sa kicmom

https://www.youtube.com/watch?v=8vvpuIO0UcU

Baš super. Zato ti se i ne sviđa pjesma, jer napada batinaše, a ti ih braniš.

6. Ljevičari su dio društva

И то онај најгори.

7. BTW, kad su došli "moji", tj. žuti, Đinđara uveo odmah vjeronauku u školu i skino petokraku sa nekih građevina, a veliki Srbin i patriota Sloba (koji je u stvari komunjara), nije ju uvodio.

8. Pa šta je on, koji je on kurac u ovoj državi ako ga može neki ambasador natjerati.

jovor misli da zivi u demokratiji lol

jovo aj prebaci vise da je 5 okt bio finalni cin okupacije i gubitak suvereniteta kakav god on bio pre toga

9. Зар нису твоји дошли '48.

10. Da nije bilo 5. oktobra i dalje bi stajala petokraka i ne bi se učila vjeronauka u školi.

11. A himna bi bila "Hej Sloveni" na koju su redovno zviždali.

12. Jova pobedio u polemici, ovo je ključno:

Kod nas moraju prvo ljude smarati, a onda na kraju opet puste. Ko smara? Ne smara Soroš i N1, smarao je Vučić koji je od toga pravio temu.

13. Skvici jovore jos malo sad kati tramp ukine eldzibiti agendu i klimacke promene pitaces se el si ziv i de je smisao civota

14. Koga bre zabole za veronauku, pajsti taj naziv vero-nauka, šta je sledeće, kurvopoštenje?

15. Ne brine Jova zbog sebe već zbog nerođenog gej sina

16. Msm to je bolest i grešno je i gade mi se i treba zabraniti njihove manifestacije ali zašto forsirati te homofobne i antidemokratske stavove?

Jova u ljusci oraha

17. Ne cudi me da je bulg podrzao jovora kao dobro poznati ostrasceni antivucicevac

18. Pa Cara izvini, ali i ljevičari postoje, šta bi ti, bi li ih protjerao ili pobio?
    Ljevičari su dio društva imaju pravo na svoj stav

ok su levicari al samo malo da se unormale ako moze

19. ајде јоворе мрш у пичку материну више са сајта