SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Dobili bez jokica au bajo moj da je jokara igro bilo bi pajzad 60 razlike

2. uuu dobili pripremnu utakmicu JAKA MUDA EJ

bez loženja paceri

3. Caro ako hoces da naglasis nesto piši 2x pajsad zaredom, ovo jednom je samo skretanje fokusa

4. Dobili grke kuci bez jokare jaka muda

okeeeej

5. da tu velesilu grke

ko im igrao, skorcijanitis?

6. El ti sad jasno sto nema jokare

drugorazredno takmicenje stari moj

7. Što igra Dončić onda? Eno ga polomi se protiv milogoraca 34 14 13.

Dončić drugorazredni igrač iskr

8. Dobio direktivu da se ne vraca debeo nazad pauze za njega su bukv pogubne. Das mu odmor sve sjebe

Nije on jokarin kalibar baco moj

9. Da jer sigurno će višak kilograma da skine na drugorazrednom takmičenju pre negoli na pripremama sa rigoroznim embiej fitnes trenerima

logika

10. dončić je ona paljevina od momka što izleti na basket i igra ko da mu je za spas života. samo što on zapravo dobro igra. zato se cima i za sloveniju. rijedak moderni košarkaš koji ima pajsad pajsad srce muda i takmičarski duh. srpska dijaspora wins again vučević i dončić > jokić i bogdanović jbg

11. NBA players have access to an entire team of nutritionists, trainers, and chefs for their dietary needs, but most seem to go for the personal chef route. This way, each player can have their individual needs better met with a constant guide in the kitchen preparing their meals for their season.

Sudeći po ovome, u nba idealnu kilažu nema samo onaj ko neće jbg voli lik da jede

12. brate ja da imam ličnog kuvara imao bih 180 kila ko kiriakos kapakoulak

13. srpska dijaspora wins again vučević i dončić > jokić i bogdanović jbg

bukv true

14. Da jer sigurno će višak kilograma da skine na drugorazrednom takmičenju

Što igra Dončić onda? Eno ga polomi se protiv milogoraca 34 14 13

e moj smolemane sam sebe sjebes u pajsad dva posta

15. pa to ništa ne znači, polomio se u prenesenom značenju nisam ja gledao tekmu, a s obzirom na to da se Čančar ujebo Dončić je verovatno uzeo preko 50% šuteva Slovenaca, ovaj stetlajn mu je još i slab verovatno s obzirom na to protiv kakvih levata je igrao

16. Aj ne lupaj sad, doncic se svaki put izlomi takav tip plejera

17. Doncic mejmun koji se pajsad goji na drugorazrednom takmicenju bukv lolo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.