SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Pa pomognite ga, niko vam ne brani.

2. C. Sjebaćemo represtaciju u sve jednom sportu, naprosto jer nemamo kulturu navijanja za nac. tim. Nama sportski uspesi dodju kao melem da lečimo komplekse i jebavamo susjede, jer mi možemo a oni ne mogu. Kad izostane uspeh, nema - jbg idući put ćemo napraviti više, šta sad...Jok, mi se ispišavamo po svemu i svakome, po sportistima, selektoru, stručnom štabu...Ajd pre, ko ga jebe, al sad i ti ljudi imaju pristup portalima i mrežama, vide kako ih čašćavamo kurcem i govnima. Naravno da niko normalan neće da igra, ili ako i dodje, igraju s pola gasa - rizikuje karijeru, ne dobija ništa love za to, umesto da troši vreme na porodicu i zajebanciju dolazi tu da se znoji i da viču na njega, i još posle da ga zapišavaju ako slučajno ne uzme medalju. Zajebi.

3. Za repku se igra sve ostalo su sitnice
    Make repka great again

4. smoleman da vidi fazon jokaru u blizini da radi higijenu be like pajsad

https://ibb.co/yd3VGh6

5. Za turnir u Grčkoj, selektor reprezentacije Srbije je pozvao 14 igrača

Na Akropolis Kup idu: Stefan Jović, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Nemanja Nedović, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Aleksa Radanov, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Nikola Jović, Dušan Ristić, Nikola Milutinov i Boriša Simanić

6. Ok je. Al da dodaš Micića, Kalinića, Jokića...

7. Ok je otprilike kao što sam predvideo, malo me iznenadilo brisanje Smail age već sada sa spiska ali dobro mogo je on da uđe u te što samo popunjavaju cifru lagano, i iznenađen sam što je embiej jović još uvek tu. Sa ovog spiska treba još dvoica da otpadnu, nadam se da će to biti Radanov i Ristić.

8. De Beslać, usta te jebem selektorska?

9. najveće zvezde i dingospowi preskaču ovo hotulsko natjecanje u kmečanju bukv

10. De Beslać

kari ga pozvao mislio da je

T
    A
    R
    L
    A
    C

11. Beslac oladio partizana otisao u pajsad

Srpski košarkaš i doskorašnji član Vojvodine Dušan Beslać, potpisao je ugovor sa ekipom Avtodora iz Saratova.

12. Grčka-Srbija, ko prenosi?

13. Pajzad sportklub mensecini

14. Vodimo jbt bez jokare jbt nemoguce

15. Ala volem što ne idu Jokić i Micić, naopako. Konačno niko ništa ne očekuje i ničemu se ne nada, nema pritiska, momci mogu lepo na miru da igraju basket i nešto naprave, ko što će se i desiti.

16. Pa bukv onako krene prenemaganje kmecanje preseravanje avg smo-hotula

17. Konstantno kmecanje o kmecanju, kmecanjsepsn

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.