neđe smo između "imamo najjaču ekipu ikad" i "pusti decu nek se igraju" jer su najbolji igrači ispalili a mladih nešto baš i nemamo iz tih generacija, sve neki polu-propali dvadesetsedmoogodišnjaci koje će oni naduvani crnci da oduvaju. adin vrabac ekipa
Smoleman preboleo konjusara aj jebote opusteno kmecace se u kriticnim situacijama tokom takmicenja da je sada tu nas jokic najbolji na svetu mvp najbolje ocene u igrici kmeeee
Mozda ga ucenjuju majmuni sa vlasti da mora da im pruzi javnu podrsku ili tako neki kurac (ko sa Djokovicima sto rade), ako je tako nesto u pitanju ok, a ako ga samo mrzi ili mu se jebe tacno za repku onda nek ga pusi majmun
neđe smo između "imamo najjaču ekipu ikad" i "pusti decu nek se igraju" jer su najbolji igrači ispalili a mladih nešto baš i nemamo iz tih generacija, sve neki polu-propali dvadesetsedmoogodišnjaci koje će oni naduvani crnci da oduvaju. adin vrabac ekipa
Kladionice kažu da smo pajsad OSMI favorit za medalju lol
smeo bih staviti 100e da srb uzima bar bronzu
ja kao hrabri kladionicar ^
nista bez jokare bicemo zadnji bukv
kmee
Smoleman preboleo konjusara aj jebote opusteno kmecace se u kriticnim situacijama tokom takmicenja da je sada tu nas jokic najbolji na svetu mvp najbolje ocene u igrici kmeeee
Garza Nurkic i Musa se odazvali da s autsajderskom bejha igraju kvalifikacije a Jokara nece da uzme tozla s Srbijom ehh
Mozda ga ucenjuju majmuni sa vlasti da mora da im pruzi javnu podrsku ili tako neki kurac (ko sa Djokovicima sto rade), ako je tako nesto u pitanju ok, a ako ga samo mrzi ili mu se jebe tacno za repku onda nek ga pusi majmun
Ček plidu uspeli ste Garzu da dobijete za repku? Solidan uspeh, mislio sam da će španjolci da vam ga ćornu.
Dođe garza bgm, i ja sam mislio da ga nece moci privuci
https://www.facebook.com/watch?v=328812039534787
muraj otkazo za kanadu
kad vido kako se konjušar i gordon sprdaju po somboru reko kakvi dingospowi oću i ja bukv
Moj šmole svi otkazuju, na kraju će tebe zvat da stojiš u reketu
bolje mene nego ovog Ristića ostr
Smoleman-kuridza na centru
ciganski Gjorgji Čekovski
Eo gledam srb-kina košarku na rts, frejmrejt ispod 30, režijo stavi grafiku na med-low pls
Uu bez jokare bice izazov cepamo ih 15 razlike napred srbija
drevni kinez Kaj Ru Andelson je tu
seres da sale vodi kineze