SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Jokic mora jos graha da isprdi da bi uzeo kapitensku traku, jos mnogo truda i ozbilinosti za ORLA DVOGLAVOGA

Nije dovoljno jebati po NBA, treba malo inicijative patriocccke

2. Vojvođanski dingospow bez trunke patriotizma, sramota

3. Gledam sad neke snimke, intervjue
    Pogledajte ovu žgoljavu reprezentaciju, pogledajte ta telesa. Ima li neko ovde da jede meso, hleb i mast? Italijani svi kršni, uhranjeni u najmanju ruku popravljeni.

Ovi naši kao da je Pešić pokupio desetak junior developera iz novobeogradskih blokova. Bledih, mlohavih, tmurna lica, od prirode i zdravog života videli tek ono malo trave što izbija iz slomljenih pločnika.

4. desetak junior developera iz novobeogradskih blokova xaxa straight to omiljeni komentari i postovi

5. a gle milogorčine kršne junačine onaj Dubljević te pogleda s onu bradurinu sasereš se

6. Uu al je gadan jbt

Aristokratski babyface Bogdanovic > caveman Dubljevic

7. Najgori tip brade, onaj cupavi odvratni

8. Pa to, isto ko da je dlake s pazuha presadio na lice, vidi se da je mazao minoxidil

9. kad smo već kod minoksidila, ima li neko iskustva? može li mi neko reći valja li to išta?

10. Kako italijani mogu sebi dozvoliti ovoliko grešaka i opet na kraju pobjediti

11. znači ili ispadanje danas odma ili ispadanje od amera u četvrtfinalu

ne bi me čudilo da kapiten jajara kaže e daj ljudi odma da ispadnemo šta će se cimamo da idemo na amere da nas odvale 70 razlike

12. ma nisu to ameri od 70 razlike ali dobiće nas bar 20 sigurno. posle ovog prvenstva ide reset reprezentacije

13. nisu protiv dobrih timova kao što je crna gora ili litvanija, ali protiv nas 70 je neki minimum

14. Kako šutaju trice ovi latvijci, sta je ovo šmokljo reci mi zasto baltičke zemlje imaju dobre šutere

15. shvatili na vreme kako se igra moderna košarka idu u korak s trendovima nemaju dinosauruse na ključnim mestima za razvoj igrača

kamenofil bi mogao da ponudi tu neki bolji uvid što se tiče mentaliteta i radnih navika
    al on je estonac oni su ipak tu najsakatiji od svih LOL

16. posle ovog prvenstva ide reset reprezentacije

Ahahah

17. posle ovog prvenstva ide reset reprezentacije

Realno morao je još davnih dana, ali ništa od toga. Danilović i ostatak saveza će da ostanu tu gde su, a uostalom, ko će normalan da dodje i vodi selekciju? Duda umro, Žoc je u Paći, a i ne pada mu na pamet tim sranjima da se bavi, Kokoškova smo već potrošili...Možemo jedino da vratimo ćelavu prevaru, što me zapravo i ne bi čudilo, ali onda bolje da stavimo tipa Šakotu ili tako nekog random lika.

18. Da smo pametni ko što nismo, umolili bi nekako i platili Milojevića kolko treba da se bavi tim projektom bar šes godina, ali ništa ni od toga naravno. Ne vredi ljudi dok ne krenemo ozbiljne stvari u zemlji da dovodimo u red, sportovi će nastaviti da propadaju, Djoković, Jokić, Vuleta, košarkašice i odbojkašice - to je naš sport realno, ovo ostalo je sve boranija. Fudbal, odbojka, vaterpolo...To što mi i dalje sebe nazivamo koš. nacijom je fejspalm samo po sebi, ali dobro, mora čovek na nešto da se loži.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.