SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. kako je lepo videti vođu jedne košarkaške generacije koji i pored povrede dođe i bodri svoje saigrače tu je prolazi kroz sve ove podvige zajedno s njima ehh
    to je kad si čovek a ne ubazda

2. Niko da prokomentarise kako su crnogorci danas prdnuli u giros

3. pa ispali već i pre ovog kola nebitna tekma jbg

4. Karlo Antonije peva himnu jebote ja sam očekivao da će ima neki američki nadobudni stav ja sam bre zvezda ovde vi ste svi nebitni retardi kad ono

5. kakav duel gerijatrijskih trenera biće ovo
    pešić 16 godina stariji od ovog pa opet nekako izgleda manje undead

6. Jesi li vidio kako Nestor trči da piša haha, drži se za kurac na ulasku u svlačionicu stislo ga hahah

7. hahhahah da da a ovi ga pa snimaju do samih vrata petarde

8. cg ispala ali pamti se +2 protiv amera u jednom momentu pametnom dosta, trenutno se pise tekst za poduzu guslarsku pesmu na tu temu

9. ok ovo je vec gotovo, dominikana izdominirana, finale srb - ita 85:71 bookmarkuje ovaj post noobovi

10. evo ga milogorac izmaleriso krivo mu što njegovi ispali jebem te usta škrbava

11. Smor. Imamo kvalitet i sve, al džaba kad pravimo neke amaterske greške, imamo opasne padove na trenutke, pogubimo se u sekundi, bez ikakvog objašnjenja. Bezveze.

12. 15 razlike sto jedes govna kad je kifla 20din nisam nista izmalerisao

13. Igraju dobro

Melk: ne valja, nista ovo ne valja dzaba sto vodimo 86 razlike ima nekih slabosti vidnih jebem ti zivot

Igraju loše

Melk: nista ovo nije strasno, to sto gubimo 45 razlike su neki sitni kiksovi ali do kraja utakmice ima jos 36 sekundi sasvim dovoljno za preokret

14. melk vise voli da pokrije sve mogucnosti u nekoliko postova, recimo ne valja ovo mada mozemo dobiti zasto da ne..mada mozemo i da izgubimo danas svi igraju kosarku..takodje postoji mogucnost neresenog rezultata pa da utakmica ode u produzetke gde ce sigurno evntualno jedna ekipa pobjedit..sad dal njihova il nasa ne znam ali jedna od te dve..bice bolje bez jokica tacno se vidi da je gusio bogdana i ostale..mada zeznuto je bez njega jer se vidi da nekad fali..oces kupis sliku

15. Ma dajte bre ljudi do sada smo igrali protiv tri amaterske, ove poluprofesionalne ekipe, i slabašne Italije, i pravimo iste greške stalno, to je jako očigledno. Razbiće nas prva organizovana ekipa.

16. Smole daj mi instrukcije kako da banujem melkora

17. Mislim da duge setnje pomazu

18. Eeee samo da izbegnemo amere ipak bolje je u finalu da ih dobijemo

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.