SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. vazi a ti mu sibni neki NFT od 5000$

2. Pomoc sa sajta kameni posalje rucak melk da izda knjigu kako sam ostao bez bubrega plidu kabrio voznja na preglede smoleman lagane setnje

Sve u svemu koga boli kurac ta neka sustina nema tu nikakve pameti

3. melkijades
    Ovo sad sa Borišom ako ishendlujemo kako ne valja, i ako se savez i država ne pokažu

Изаћи ће Даниловић да каже како то није ништа и да су у његово време бубрези били бољи од данашњих....

4. borišin bubreg nije ni u top 5 bubrega sa ovih prostora

5. Šmoklja da odradi humanitarnu šetnju do Beograda.

6. Msm da bi simanic pre zeleo grumence zlata ali nema bate

Manje neko ne mora da bude tesko

7. Zao mi momka bas ozbiljna tragedija, al ono desava se odmah se sjetim Ginobilija kako je izgubio jaje i kasnije se zajebavao kao “žrtvovao sam desno jaje za san antonio spurse”

Ovo melk sto price “drzava duradi nesto, nacionalna pemmzijaa” to je procitao na 306 komentara danas vezano za ovu nesrecu i ja smatram da bi to bio lijep gest otadzbine srbije ali nije srditi se na boga allaha sudbinu ili sta vec, takve stvari se desavaju kao sto bokser izadje u ring i svjestan je da iz njega mozda nece izaci tako i kosarkas zna da postoji sansa da ga neko spuca u glavu laktom fazon i da ostane mrtav na mjestu, nazalost.

8. Jasno, zato su Tajson i Roj Džouns boksovali za represtaciju a ne za lovu.

9. Ovo je doslovno tragedija, ko jos gubi bubreg na basketu jebem ti svemir

10. Bacio pogled tek sad na Kanada - Španija, jbt pa pokrali su Špance na kraju sa onom navodno izgubljenom loptom.

11. A dobro mora jednom vodenica i na tu stranu, ne moraju baš svaku medalju da isciganišu

12. +1 na ovo jebačevo, prosto je moralo i to nekad da se desi

13. Ovo sad najdopadljivija represtacija Španije koju sam ikada video, sjajnu smenu generacija su napravili. Ima da deru narednih 10 godina.

14. Има ли какав линк за текму?

15. sta je slabo se prati tekma pavkate

16. Prosto mi je žao vas nemača sportkluba ovih dana

17. Prenosi li neki ustaski kanal, lepse da pratim tamo?

18. Ne znam ja gledam na sk1 a nekad na skhd budu iste utakmice samo hrvatski komentator sto i nije lose jer ovi jedu govna previse

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.