Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
fiba je krivac. sa svim ovim krugovima kvalifikacija, ovim svetskim kao prvenstvima sa 7-8 najboljih i 15 amatera, nepostovanjem termina sto nba sto evropskih, i slicnim proseravanjima, gde se trude da izigravaju neki egalizam, komunizam, jebem li ga sta.
nece igraci da rizikuju. a i da hoce, ne daju oni sto ulozili pare u njih.
da igraju dobri sa dobrim, a losi sa losim, gde poneko ispada medju lose, a neko upada medju dobre, bilo bi to drugacije.
nije ovo fudbal, ne secam se kad je i ako je nekad bilo neko iznenadjenje, neka prica zbog koje bi vredelo da sudanci i libanci igraju "svetsko" prvenstvo.
Pisao sam na prethodnoj tamo. Kakva fiba krivac, svetsko prvenstvo, učestvuju zemlje iz sveta, ne treba i za 200 godina jedne iste zemlje da imaju razvijen sport a svi drugi da tavore.
Daj nemoj zajebavati, ko bi gledao srbiju kako je nalupavaju sa prosekom od 15 razlike na nekom prvenstvu u hokeju ili ih bukvalno gaze na nekom ragbi terenu. Dal bi to popularisalo sport.
Posto ovo sa fibom je upravo to. Boli kurac libanca sta im napravila kosarkaska reprezentacija ko tebe za hokej.
svajcarci secam se jednom pobedili srbiju u kosarci.
srpski mediji: sve vesti o tome.
svajcarski: 5. strana sportske rubrike. komentri ispod vesti, samo srbi.
Ma jebe se meni za fibu, južni sudan i divljake koji igraju tamo, momak izgubio bubreg, momku da se pomogne na svakom polju. Završio je karijeru da bi neki Šmokljo i Zapata mogli da se raduju.
i sad sta, da je svajcarska u aziji, mora igra na svetskom da amateri povredjuju vrhunske igrace jer ce to da popularise sport koji nikad se nije igrao u toj zemlji niti ko planira da igra to, jer za pocetak ne postoji niko ko bi mogo da nauci novu generaciju igraca.
ko sto rekoh, nije kosarka fudbal. hokej, ragbi, odbojke i ostalo kapiraju to, fiba se zanela, misli da je fifa.
i? samo dajes generalne izjave koje svi vidimo.
ja pricam o uzrocima i posledicama, ti pricas o pojavama.
drzava duradi nesto, sta?
Naravno da decku niko nece pomoci i naravno da avg navijaca u srb tesko boli kurac za ovo.
Isto da se desilo i fazon jokari bilo bi jao steta tri dana medija ovako ovo bukv dva puta u novinama sutra zaboravljen.
Ofc sad se svi peru u fazonu ko ga jebe sta je isao da igra moglo bilo kome da se desi sudbina bate a vamo se vec mesec dana skici kako nisu dosli najbolji plejeri da podrze ovu nasu srbiju. Izdajnici ne vole basket i sl. Licemerje na max
Pričam o tome kako je dva miliona degenerika koji nisu napravili apsolutno ništa od života, dalo sebi za pravo da se iserava po svakome ko neće da dodje i igra za sveti srpski dres. Zapravo za medalje, jer ako represtacija završi peta i izostanu medalje, iseravanje i ispišavanje po svima koji su nosili taj dres se podrazumeva, jer su moroni, nemaju muda itd. Sad lepo taj divni narod da se organizuje i skupi par miliona u znak zahvalnosti za sve što je hrabri ratnik dao za ovaj narod, pre nego što je pao u ljutoj i nepoštenoj borbi. Ne. Zaboravićemo na njega koliko do sutra u 10 kad igramo sa Litvanijom. To je to, slava mu i hvala, jbg, takav je život, dešava se i ostala sranja.
tfw dobiješ udarac u bubreg koji bi u bilo kojoj normalnoj državi a verovatno i u srbiji bio saniran u roku od odmah ali nalaziš se u šupku sveta: http://tinyurl.com/mutftyth
ok, sve u redu. ja pokusavam da pricam zasto je to tako, zasto nece da igraju.
po meni nisu krivi ni ti ljudi koji bi da gledaju najjace reprezentacije. moz da odes u ekstreme, i ti naravno idu na kurac, ali svako bi radije gledao najjace sastave kako igraju a ne da ceka svake 4 god olimpijske igre, i onda svejedno da ne moze da gleda svoje, jer morali da ustupe mesto japanu i sudanu jebenom, koji prati to ko mi hokej eto.
Koje najjače represtacije? Grčku? Ne igra Janis. Srbiju? Ne igraju Jokić, Micić itd. Kanadu? Ne igraju Mari, Gordon itd. Amere? Kakve Amere, Lebrona, Zajona, Dža Morenta? C, dolaze oni koje uspeju da sakupe. Zato što se košarka promenila, ugovori su narasli, ulozi su preveliki, prvenstva se igraju u vreme odmora, kada vrhunski igrači jedva dočekaju da predahnu i da se zakrpe, i provedu možda malo vremena sa ženama i sitnom djecom, jer to su momci godina kad se radjaju sitna djeca. Kakva bre kurac reprezentacija, za šta? Za čast, slavu? Kakvu slavu?
Ovo sad sa Borišom ako ishendlujemo kako ne valja, i ako se savez i država ne pokažu, možemo da se pozdravimo s tim što će vrhunski igrači ubuduće nastupati za represtaciju.
aj polagano procitaj ovo sto sam pisao iznad u 3-4 posta, naci ces odgovore na tvoja pitanja koja postavljas ovde kao retoricka ili jebem li ga.
mozes da probas da prilagodis prvenstva igracima, kao sto se radi u pojedinim sportovima koji nisu globalno popularni, ali ipak na nekim mestima jesu puno, a mozes i da izigravas da si fifa i da svi danas igraju kosarku, iako ti za fudbal treba 4 kamena a za kosarku cela skola da naucis da ne napravis korake kad trcis sa loptom.
Avg srb navijac be like a ok bubreg toga ima dva kad igramo sutra ajmo vesele teme
avg lalos ne kapira o cemu se prica, al vole da ima vrlo jako misljenje i da kao poprckuje a onda posle da silji kurcic posto misle da pametniji od ostalih :)
njušim manipulaciju neku već
Ajde Celte manje kenjanja, već da se uplati momku neka deviza iz suncem okupane Švicarske, treba čovek da školuje decu i kupi im leba.