-

1. Šmo sekta te tangira vidim...

2. Kmecim na pajsad ukupno tri picke

3. Otkud to da smo picke, plus ne znam odakle ja tu

4. Je li moguce da si se ulogovao pani

5. Oooo vidi lurkera dupljaka ajmo inicijacija

6. ulogujem se ja ponekad

7. Ali nista jace nije bilo od toga

8. Loork: allday
    Log: ponekad

9. Loork da se doda u Carin recnik interslenga

10. ništa jače

eto tako

11. vezano za temu, jasno se razlikuju originalni krugovi od onih koje su napravili prevaranti, stabljike imaju izduženje članaka od (40-200)%

12. Vauuuuu Paninaro... glavom i hm zastavom

13. Zovi je ti pani pani a ja ti u glavi

14. Hahahahhahah oh, honey, you have no idea

15. Moji su krugovi biseri rasuti

16. krugovi su prevara.sve sto se tice nlo je prevara.mislite da bi neko ko ima teh.da putuje milione km po svemiru dosao ovde da crta po zitu.civilizacija koja ima taj nivo znanja ne bi bila zainteresovana za nas uopste.sumnjam da postoje takvi.mozda u nekoj dalekoj galaksiji

17. Pa što da ne labo, mi im dođemo kao neka betonska fasada fabrike domaćeg proizvođača poludisperzije, dušu dalo za grafite

18. Vanzemaljci su ih pravili.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.