Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šmo sekta te tangira vidim...
Kmecim na pajsad ukupno tri picke
Hahaha
šta se radi
Otkud to da smo picke, plus ne znam odakle ja tu
Je li moguce da si se ulogovao pani
Oooo vidi lurkera dupljaka ajmo inicijacija
ulogujem se ja ponekad
Ali nista jace nije bilo od toga
Loork: allday
Log: ponekad
Loork da se doda u Carin recnik interslenga
eto tako
vezano za temu, jasno se razlikuju originalni krugovi od onih koje su napravili prevaranti, stabljike imaju izduženje članaka od (40-200)%
Vauuuuu Paninaro... glavom i hm zastavom
Zovi je ti pani pani a ja ti u glavi
Hahahahhahah oh, honey, you have no idea
Moji su krugovi biseri rasuti
krugovi su prevara.sve sto se tice nlo je prevara.mislite da bi neko ko ima teh.da putuje milione km po svemiru dosao ovde da crta po zitu.civilizacija koja ima taj nivo znanja ne bi bila zainteresovana za nas uopste.sumnjam da postoje takvi.mozda u nekoj dalekoj galaksiji
Pa što da ne labo, mi im dođemo kao neka betonska fasada fabrike domaćeg proizvođača poludisperzije, dušu dalo za grafite
Vanzemaljci su ih pravili.