21. februar, 2010. - novosti na sajtu

1. idem ja da kupim naočare:)

2. Kajzene može li sad konačan odgovor: Da li će biti omogućeno editovanje komentara za nas obične smrtnike? :)

3. to je jedan od prioriteta za ovu godinu :)

4. Samo da pohvalim preuređenje foruma, odlično je.

5. Hvala, Јовичић.

6. Forum sada extra izgleda!!
    Svaka čast...

7. Mislim da bi mnooogo korisan bio link "moje definicije na groblju"
    ,hiljadu puta vidim da mi je obrisana defka,al se ne secam koja,a i ne znam zasto.Pa onda trazim pola sata po groblju.Jel i to prioritet? :PP

8. Капетане , погледај претходну страну , све је то свевишњи Каизен објаснио...

9. Pogledah..svevisnji je to lose objasnio :P .
    Salim se,dobro sacekacemo,sacekacemo..

10. To je ok ideja, samo ako autor moze videti svoje defke na groblju, ali ne i tudje.

11. свака част за промене...!
    ++ :DD

12. Ne valja ovo preuredjenje foruma, sad moram da skrolujem da vidim ima li koji novi pos'.

13. Cekaj,sta ako su mi sve definicije sa groblja u minusu,i sad se ti minusi meni odbijajau sa ovih sto imam.To je totalno destruktivno po mene,ili sam bas lose protumacio ova slova na ekranu?

Strucno lice neka odgovori.

14. Тренутно је такво уређење за сад.

15. Pojma nemam kako to radi. Vidim da su mi dodate 4 definicija a sigurno ih imam dosta vise na groblju. Po kom kriterijumu su vracene te 4?

16. Ајд прочитајте целу тему од почетка, обојица.

:)

17. по критеријуму што нису све обрисане дефиниције тренутно на гробљу.

18. Aaaaa, sad ima smisla. U stvari i nema. Mada me nije ni briga...

19. Ma procitao sam ja celu temu,sve postove,ali ovo sto sam ja pitao nema.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.