Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
bila jedna defka bas za to objasnjavanje,bes mi mater ako nije lakse da svi dodju kod tebe
a da li uopšte i postoje zagrade na srpskoj?
hahaha, što, da im objasnim:))))
pa ovo što je peđa rekao, na srpskoj latiničnoj
Na ćirilici postoje neke fore, neko mi je to objasnio, al da me ubuiješ ne znam na kojoj temi :)))
ne kod tebe zeko,nego kod riz,kod tog sto pita svejedno ko je,svi zajno pa da joj objasnite
:stidi se:
Ja odoh. Ćao drugari!
pridržinjo, seti se, budalo seti se:))))))))))
(nadam se da me razumeš):)
ćao Dože :)
ćao tigar:))
Поздрав РД... значи да ипак посао није до касно у ноћ :)))
ehej, zeko, slatka ti ta sličica, je l to od onih za jaja?
Ma sad ću sigurno da se setim, kad su istumbali forum :)))
pardon, ogledalo držiš, nije jaje
:stidi se još više:
to se ja malo šminkala:)))
ne, to mi je jastuče, spavam sa njim, pa sam ga slikala
jel vam odjednom sve manje nego sto je bilo?
:proverava:
Nije, za sad :)))
meni ništaa nije manje, pitaj pridržinja:)))
ni meni :)