Ко последњи победник 27

1. bila jedna defka bas za to objasnjavanje,bes mi mater ako nije lakse da svi dodju kod tebe

2. a da li uopšte i postoje zagrade na srpskoj?

3. hahaha, što, da im objasnim:))))

4. pa ovo što je peđa rekao, na srpskoj latiničnoj

5. Na ćirilici postoje neke fore, neko mi je to objasnio, al da me ubuiješ ne znam na kojoj temi :)))

6. ne kod tebe zeko,nego kod riz,kod tog sto pita svejedno ko je,svi zajno pa da joj objasnite

7. Ja odoh. Ćao drugari!

8. pridržinjo, seti se, budalo seti se:))))))))))
    (nadam se da me razumeš):)

9. Поздрав РД... значи да ипак посао није до касно у ноћ :)))

10. ehej, zeko, slatka ti ta sličica, je l to od onih za jaja?

11. Ma sad ću sigurno da se setim, kad su istumbali forum :)))

12. pardon, ogledalo držiš, nije jaje
    :stidi se još više:

13. to se ja malo šminkala:)))
    ne, to mi je jastuče, spavam sa njim, pa sam ga slikala

14. jel vam odjednom sve manje nego sto je bilo?

15. :proverava:
    Nije, za sad :)))

16. meni ništaa nije manje, pitaj pridržinja:)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.