Ко последњи победник 27

1. znam razlog za ostale,ali što je dule otišao,on je najveći car,moj učitelj!

2. E,a kome se ovde priča? Kefalici ili mentoru? :D

3. laku noć g-dine duže:)

4. ne znam.. ja ne znam gde se mastrixt izgubi..
    eee to mi žao :(

5. Za-gor-te-nej,laku noć! :))

6. mastrix je tu... samo manje pise po forumu

7. Sad su vas pustili da poletite..sami.. :)))

8. odoh i ja :ljubi ruke:

9. laku noć

e, a i monalize nema više .. ne pamtim

10. Brain je ipak zaspao..:))

11. A šo nje nema?

I City je proredila ..

12. Laku noć vam želim i ja. :)) :odlazi:

13. nisam zaspao,ali me ubija rakija :briše usta pošto je izbalavio ruke:

14. nemam pojma.. stalno je bila ovde..

15. :mase svima koji idu na spavanje: :)

16. Laku noć,Gago.

Ma,mi smo tu da ih sačekamo :))))

17. Idi bre,za to je zaduužen Pepe! :))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.