Pogodi k8 9

1. Pogrešnog čo'eka pitaš... ove tvoje žene sigurno bolje znaju od mene :))))))))))

2. Ma od žena sam uglavnom iscrpela informacije, pa rekoh i ti imaš nešto zanimljivo...a zajebao si Maru sa sažetošću, moram da ti kažem. =)

3. Marija, kugo jedna.
    Šta dolaziš na matine, pa da te ne navatam!!!
    Al volem i ja tebe, mlogo♥♥♥

A za Marinu sažetost u pisanju, nećemo da zborimo.
    Bar nije škrta na rečima.
    Zbori ko da su joj u detinjstvu branili da priča.
    Fala bogu. Ja se uplašila da će sa mnom da razgovara tako što će da mi izgovara po jednu skraćenu na 5 minuta.
    Al ne legzi vrage:)) Moraš budakom da je zvizneš da bi uzo reč.

4. la mara munjaaa,pozzdravvvvv:)))

5. Ćao la Pepe:))
    Šta ima?

6. E da, kako je bilo, ste se ispričale? Da li ste učinile ono što sam vam tražila, meni za ljubav, i donele mi informaciju koja mi treba? =)

7. ništaaaa......,ima neka cica maca Jana ovudaaaa:))

8. Janu ćeš pre naći na četu.
    Tamo ona boravi najčešće.
    Tamo je vabiš, i kažeš joj da svrati, i onda ona ako oće dodje.

Marija, Mara je viša od mene za 2cm, što je neprimetno.
    Kada ne možeš da prepričaš šta si pročao, to je onda ono pravo.
    O svemu i svačemu smo trtljale. Smejale smo se i zamišljale kako bi bilo da si i ti sa nama.
    Imam osećaj kao da je poznajem 100 god. Nije bilo zbuna ni malo. Mada sam se plašila da ne dodje do zastoja u komunikaciji.

Šta te još zanima?

9. \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

http://www.youtube.com/watch?v=gt7mtdLha-c

10. E ubode me na keca:))
    De si bre Maro:))
    Marija, pitaj nju nešto da piše. Znaš koliko voli da kucka. Nemoj si taka drugarica.

11. Sve me zanima, kad ne mogu da rolam gore da vidim šta ste pričale. =D

E mnogo mi je drago zbog informacije, sad mi je lakše. Nemaš pojma koliko. =)

12. sta je ovo?
    kome sam se zamerila?
    :zbun:
    pepe el ti to mene zekis malo a?

13. Боље да ролаш него од мене извештај да чекаш. :)

http://www.youtube.com/watch?v=jltdIXuml44

14. Jano, šta se zbunjuješ?
    Zašto misliš da si se nekom zamerila?
    Ne zajebavaj.

15. :rola:
    Mislim bre na duple naloge munjaga kako da se nekom zamerim kad sam se tako nisko spustila da bi tebe polizala po perju. Zbog toga ima svi da me cenu i volu :)

16. propustih li koji čik fajt il nesta tako :)

17. jok hladisa sine tek se zagrevamo :))))

18. Jano, ja te cenim, ali ću propustiti komentarisanje ovoga... =)

19. dobro je ne bih takav propust prezalio :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.