meni nije jasna jedna stvar, ako uzmem nekog da citam, ali bas ono da citam, i dam mu mnog vise minusa nego pluseva, jer jebiga, lose su defke, jel to hejt?
Lully, oduševljen sam brzinom reagovanja. Nisam paranoik ali nisam i neću učestvovati ni u kakvim mutnim radnjama, samo sam želeo da naglasim da, ako je nešto neregularno, nema moj blagoslov. A ne znam ni ko i zašto bi, nikoga odavde ne poznajem.
Pitanje je da li hejtuje u smislu nasumičnog lupanja minusa, ali je generalno negativno nastrojen prema svemu što pročita i udavio je poslenjih sat vremena. Svakako bi ga valjalo proveriti.
Sve definicije koje su dobile minus od moje ruke su bile i pročitane i mojim stručnim kriterijumom ustanovljeno je da ne zadovoljavaju standarde za pozitivnu ocjenu, tako da..... :*
trasčka, čitana si, jbg. :(
saću vidim ostale.
Hvala Luli, mudrica neki u pitanju ;)
pfcbara, čitan.
champy, hejtić sređen, a pošto odavno ovdje opominjemo za klevetu, moraš da odmoriš koji dan.
A jeste kad razmišljali o tome da su vam definicije čisto sra... govno pa zato minusi?
ja mislila mesja pita za sebe i svoje definicije pa ga provjerih. spade jedan grdan hejt.
Ma kaki to, neka rokaju samo neka mi ostave da mogu na čet da idem. :)
meni nije jasna jedna stvar, ako uzmem nekog da citam, ali bas ono da citam, i dam mu mnog vise minusa nego pluseva, jer jebiga, lose su defke, jel to hejt?
Vidi se razlika jasno...veruj mi. :-)
Ako defka ne krsi pravila sajta, nije mi jasno zasto je brisete? Pa neka je 1000 minusa ( a nije), sta to vas briga ako je korektno srochena?
Pa nije lako da se srochi bash kako valja... :-)
...........
Nije baš ova tema za ta pitanja...postoji druga za to. :-)
Мало ме чекирајте, чисто ово - оно... Нешто ми смрдуцка...
ПА ПА ПА ПАРАНОЈА
Za kratko vreme sam dobio 20+ pluseva a da ništa nisam pisao nekoliko dana. Molim da se proveri regularnost i da se utamani sve što nije po pravilima.
faco, ne nađoh ništa.
skroz otkačeni, ti si tek paranoik. :) čitan si danas.
Lully, oduševljen sam brzinom reagovanja. Nisam paranoik ali nisam i neću učestvovati ni u kakvim mutnim radnjama, samo sam želeo da naglasim da, ako je nešto neregularno, nema moj blagoslov. A ne znam ni ko i zašto bi, nikoga odavde ne poznajem.
Aj i mene provjerite, čisto da neko obrati pažnju, da se zna da postojim.
"Tito skuvao svinjsku" mi hejtuje defke.
Pitanje je da li hejtuje u smislu nasumičnog lupanja minusa, ali je generalno negativno nastrojen prema svemu što pročita i udavio je poslenjih sat vremena. Svakako bi ga valjalo proveriti.
Bash odlicni ste, prijavim hejt, a vi obrisete dve defke koje ni po cemu ne krse pravila sajta.
Sve definicije koje su dobile minus od moje ruke su bile i pročitane i mojim stručnim kriterijumom ustanovljeno je da ne zadovoljavaju standarde za pozitivnu ocjenu, tako da..... :*
uh, kako bih ti gazio po glavi...djubre jedno dokono.