Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Исхејтована сам. Надам се да нећу попити бан због тога, ко прошли пут.

2. Doticna korisnica sajta pod nickom mylyca mi je upravo ishejtovala definicije i isprozivala na chatu bez ikakvog razloga.

imghttp://i55.tinypic.com/s0y8p5.png/img
    Kada sam je pitao da li zeli da je prijavim za namerni hejt dobio sam ovaj odgovor
    imghttp://i55.tinypic.com/2qth9xc.jpg/img

I naravno bedni pokusaj vadjenja
    imghttp://i51.tinypic.com/15i0z06.png/img

Da li bi moderator mogao da je udalji sa sajta dok joj prodje PMS?
    Hvala

3. Да сам те бар исхејтовала и извређала ко човек...

4. Nepisano pravilo je da ti ona i Vejvern vladaju chat-om, drzi se foruma, ako odes na chat, samo se iznerviras...

5. Milcii i ciklonu skinut hejt. Hejteri dobili nalepnice. Toxic waste, imaš 3 definicije, poradi na promeni toga. Pekky, ne spemuj.

6. Ma beži bre, mene si izprozivao..

7. Ovo je vec postala praksa ili je neki bag, precesto se događa da mi popularnost za minut padne za 14 poena a imam 14 definicija.

Ili je neki bag, ili vrlo glup hejter!

Eto, pogledajte ako imate vremena: Tačno 14 minusa na 14 definicija za kratko vreme.

Svaki treci dan isto.

Hvala unapred!

8. Мислим да ме је опет неко хејтовао. Ако можете, погледајте.

Хвала!

9. Hejtovao te je... na svih 11 definicija! :)
    Ipak, bio je klasican hejt, stoga "sredjeno".

10. Jel problem da proverite jel me neko hejtovao? za jedno 15 poena mi je pala popularnost odjednom...
    hvala unapred

11. I meni je pala popularnost pa se ne hvalim. A u stvari, da, hvalim se. Možete li da vidite šta se tu danas dešavalo? Hvala unapred. :)

12. @Kiboz i nem0: niko vas nije hejtovao. Uopste, los je ukus zaliti se na hejt kada imas desetak definicija. To je vise za nas smarace, sa po nekoliko stotina :)

13. Imam neki mini hejt, pa ako mozete provjeriti...

14. Kako ste mi dragi moderatori? Jeste li dobro danas? 'Oce li biti odgovora ako vam se diskretno uvucem u bulju? :)

15. Želim da izjavim da sam danas, zdrave svesti i nepomućenog razuma, udelio skoro sve minuse na definicije autora http://vukajlija.com/recnik/autori/22905, a sve iz razloga što je dotični napravio ovakav poster.
    Radite sa mnom šta želite.

16. ajde objasni mi zasto te toliko uvredio taj poster?

17. Zato što je glup i zato što sam istu tu karikaturu sa istim tim komentarom video X puta u raznim skandinavkama, ukrštenicama i drugim kurcima-palcima.

P.S - Deda se time zanima, ne ja, da ne bude zabune.

18. i bilo vec na nekom posteru... sto ga razlikuje od ostalih postera kako?

a takodje, da te pitam sto se ti cimas toliko na postere, da kazes nekome da je glup, i da mu bez razloga lupis minuse na drugo, kad je to sa posterima i onako zajebancija?

19. Kome sam ja rekao da je glup? To je uvreda, a ja ne vređam ljude. Vređam njihova dela, da, ali autore ne. A nešto sam razmišljao, možda bi nekakva vrsta društvene sankcije uticala na njih, rehabilitovala ih, naterala ih da spoznaju svoje greške. Znate i sami kakva je situacija na sajtu. Jedan čovek možda ne može napraviti bitne promene, ali može bar pokušati. :)
    Ovo što se ovde dešava je totalna dekadencija SVEGA, i ja kao neko ko je puno svog vremena dao ovom sajtu, imam pravo da kažem šta mislim, kao što i ti, celt, imaš pravo da mi zapušiš usta. Nasilno. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.