Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Jel može i meni provera?

2. nema ništa nedozvoljeno

3. Ako može provera, jer mi se učinilo da sam na celoj prvoj strani dobio minuse, onako bez čitanja...

4. Krajsleru, u suštini si pogrešio - niko te nije večeraske hejtovao, ali je nađen neki stariji hejt, te je on skinut.

5. Ma, sve sam bio uveren da sam danas popio 7,8 minusa ali to je sve mizerno malo... Sad kad si mi skinuo hejt tek vidim za koliko sam bio u stvari oštećen, jedno 25 komada :)) A ovaj što me ishejtovao ne znam ni sam zašto... Njemu dosad nisam nijedan komentar ostavio... Hvala još jedared :D

6. Jel mogu da zamolim nekog od moderatora da me proveri, jer mislim da me je neko ishejtovao. Znam da nemam Bog-zna neki broj definicija, al je glupo da mi na svaku udari -.

7. Jel može opet da mi neko pogleda, na celoj prvoj strani sam dobio minuse...

8. sitno, ali skinuto...

9. Znaš šta, najverovatnije ne bih ni primetio da nisam video rejting, pa posle pola minuta bacim pogled ponovo, kad ono opalo za desetak mesta... Pa reko, ajd da proverim.
    Hvala..

10. Minusovanje u toku mene ili me.

11. Проверите и мене...

12. paninaro, nemaš novih hejtera, izgleda se poklopilo nešto

Dzankee, skinut neki prastari hejt

13. Sto posto je bio hejt, odmah poslije mojih negativnih komentara. Ali, nije ni važno, eto pluseva imam, ne može falit.

14. Sređeno, paninaro.

15. Znaš da sam ja čoek od riječi. Jesam osjetljiv to je tačno ali počeo sam terapiju nadam se da će biti rezultata :-)

16. eto odgovora, Zyclon sklonio pa ja ne vidim...

17. Ајд провера час...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.